Καλοκαίρι του ’69: «Δεν είμαι ο Bryan, είμαι ο Ryan!»

Ο Ryan επιτέλους διασκευάζει Bryan: εσείς, ποιόν Adams θέλετε να ακούσετε στο "Summer of ’69";

30/04/2015 @ 22:23
Σχεδόν 13 χρόνια έχουν περάσει από την ακουστική συναυλία του Ryan Adams στο Ryman Auditorium του Nashville. Στη σκηνή μαζί του, εκτός των Gillian Welch και David Rawlings, ανέβηκε και ένας τύπος από το κοινό που δεν είχε σταματήσει να ζητάει όλη τη νύχτα το "Summer of ’69".

Το πρόβλημα δεν ήταν τόσο ο φωνακλάς fan, όσο το γεγονός ότι το τραγούδι ανήκει σε άλλον Adams: στον Bryan και όχι τον Ryan!

Τα ονόματα των δύο καλλιτεχνών μοιάζουν τόσο που ο μάγκας στο κοινό δεν απέδειξε και κανένα χιούμορ ολκής. Ούτε και ο Ryan το βρήκε πολύ αστείο: εν μέσω παραληρήματος γεμάτου βρισιές και με τη βοήθεια της ασφάλειας του χώρου, «πέταξε» με τις κλωτσιές τον χιουμορίστα εκτός venue, μαζί με 40 δολάρια αποζημίωση.

Το σκηνικό είναι γνωστό σε όλους όσους ασχολούνται με τον βίο και την πολιτεία του Ryan Adams και σχεδόν αποτελεί αστικό μύθο, αλλά η ιστορία έγινε ακόμα πιο απίστευτη την Τρίτη το βράδυ, όταν ο Ryan εμφανιζόμενος και πάλι στο Ryman, πέραν από κάθε προσδοκία και πάνω από μία δεκαετία μετά, έκανε το χατίρι του εξοστρακισμένου οπαδού του και τραγούδησε το "Summer of ’69"!

Μόνος του στη σκηνή, με μια ακουστική κιθάρα και τους στίχους μπροστά του, ο τραγουδιστής διασκεύασε την πλέον κλασική επιτυχία του ’85 χωρίς ίχνος ειρωνείας ή χλευασμού. Το έπαιξε ειλικρινά, αποτίοντας έτσι από καρδιάς έναν φόρο τιμής στο νεανικό έρωτα και το έκανε με εξαιρετικό τρόπο.

Δείτε εδώ το video με την εξαιρετική διασκευή του Ryan στον Bryan, αφιερωμένη από όλους μας –και από τον ίδιο τον Adams μάλλον- στον τύπο που ζητώντας το βγήκε κλοτσηδόν από μία άλλη συναυλία, 13 χρόνια πίσω...
  • SHARE
  • TWEET