Αλλάζει ημερομηνία η συναυλία των Kalamata στην Αθήνα

Όλες οι πληροφορίες για την προγραμματισμένη εμφάνισή τους στο Modu

03/03/2017 @ 14:51

Αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας των Γερμανών Kalamata στην Αθήνα, ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή Darknet Promotion Agency. Για την ακρίβεια, η συναυλία μεταφέρεται από την Παρασκευή 3 Μαρτίου στην Κυριακή 14 Μαϊου. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

«Λόγω της απεργίας των μέσων σταθερής τροχιάς (ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ, ΤΡΑΜ) είμαστε στη δυσάρεστη θέση λάβουμε τη δύσκολη απόφαση αλλαγής ημερομηνίας για τη συναυλία των Γερμανών Kalamata στην Αθήνα.

Η νέα ημερομηνία (έχοντας πλέον διαπιστωθεί πως κάθε άλλη πλησιέστερη στην αρχική ήταν αδύνατη) είναι η Κυριακή 14 Μαϊου, ενώ όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες του event (χώρος διεξαγωγής, ωράριο, τιμές εισιτηρίων, σημεία προπώλησης, support μπάντες) παραμένουν ως έχουν.

Κάτοχοι εισιτηρίων προπώλησης μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν στη νέα ημερομηνία ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να τα επιστρέψουν στο σημείο προπώλησης και να λάβουν επιστροφή του σχετικού αντιτίμου.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τη νέα ημερομηνία θα ξεκινήσει σύντομα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη μέχρι στιγμής στήριξη.»

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία εδώ.

Kalamata

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET