Και ξαφνικά... Ο Matt Barlow επιστρέφει στους Iced Earth

13/12/2007 @ 07:06
Από εκεί που δεν το περιμέναμε, έσκασε η βόμβα στο στρατόπεδο των Iced Earth! Ο Matt Barlow, τραγουδιστής των κορυφαίων (για τους περισσότερους οπαδούς) δίσκων των Iced Earth, μετά από ένα «διάλειμμα» σχεδόν 5 ετών, βρίσκεται πίσω στο συγκρότημα!

Σύμφωνα με τον ηγέτη της μπάντας Jon Schaffer, στην τελευταία περιοδεία των Iced Earth, η πλειοψηφία των συζητήσεών του με τους οπαδούς κατέληγαν στο πόσο πολύ λείπει ο Matt από τη μπάντα.

Όταν ο Schaffer γύρισε από την περιοδεία, και γνωρίζοντας πως ο Barlow είχε από καιρό αποφασίσει να ασχοληθεί εκ νέου με τη μουσική, ήρθε σε επικοινωνία μαζί του με τα αποτελέσματα να συνοψίζονται σε ό,τι διαβάσατε στον τίτλο!

Σύντομα η μπάντα θα μπει στο στούντιο μαζί με τον Matt για την ηχογράφηση του “Something Wicked Part 2”, το οποίο αναμένεται προς τα τέλη του 2008.

Οι Iced Earth επιστρέφουν για τα καλά, τόνισε ο Schaffer στο μήνυμά του προς τους οπαδούς! Για να δούμε... Από την άλλη, ο Tim Owens φαίνεται πως δε θα προλάβει με καμία μπάντα να ηχογραφήσει πάνω από δύο δίσκους!
  • SHARE
  • TWEET