Και οι Monophonics στην χώρα μας!

Θα βρεθούν σε ελληνικό mini-tour, καθώς επισκέπτονται Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Πάτρα

04/06/2015 @ 15:43
Όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη σελίδα στο facebook του εξαιρετικού psychedelic soul σχήματος από το Σαν Φρανσίσκο, στο τμήμα με τις προγραμματισμένες εμφανίσεις, και οι Monophonics θα επισκεφθούν την χώρα μας και μάλιστα πολύ σύντομα, καθώς η αρχή της ελληνικής τους mini-tour είναι Τετάρτη 1η Ιουλίου.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστές μόνο οι ημερομηνίες των εμφανίσεων επί ελληνικού εδάφους και οι αντίστοιχες πόλεις που θα τις φιλοξενήσουν, ενώ δεν αναφέρονται οι χώροι και οι τιμές των εισιτηρίων. Στην λίστα με τις τυχερές πόλεις, περιλαμβάνεται η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα και το Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ στην Αθήνα, η συναυλία θα επαναληφθεί.

Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 - Θεσσαλονίκη
Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2015 - Πάτρα
Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 - Ηράκλειο
Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2015 -Αθήνα
Τρίτη, 07 Ιουλίου 2015 - Αθήνα

Διαβάστε εδώ την παρουσίαση του τελευταίου δίσκου των Monophonics, "Sound Of Sinning", από την Τόνια Πετροπούλου, για τον οποίο έγραψε: «Το "Sound Of Sinning" αντιγράφει τόσο καλά, που θα μπορούσε κάλλιστα να έχει κυκλοφορήσει τέλος των '60s με αρχές των '70s... Πρόκειται για τον «ήχο της αμαρτίας», όλοι ξέρουμε πόσο γλυκός είναι». Ο δίσκος ανήκει στη λίστα με τις φετινές Rocking Επιλογές.

Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι στο Rocking.gr.

Monophonics on stage!
  • SHARE
  • TWEET