Και οι High Spirits στο Warm Up Show του επετειακού Up The Hammers

Δείτε πώς διαμορφώνεται η σύνθεση του τριήμερου φεστιβάλ

28/08/2014 @ 19:13
Οι Αμερικανοί High Spirits αποτελούν την τελευταία προσθήκη στο Warm Up Show του δέκατου, επειτειακού Up The Hammers, όπως ανακοινώθηκε μέσω τη επίσημης σελίδας του φεστιβάλ στο Facebook.

Την σύνθεση της εισαγωγικής, πρώτης ημέρας του τριήμερου φεστιβάλ, η οποία θα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 5 Μαρτίου στο An Club, συμπληρώνουν οι Γερμανοι Sacred Steel, οι Battleroar με την σύνθεση που είχαν την περίοδο 2000-2002, οι Dark Nightmare, οι Βρετανοί Toledo Steel και οι Βορειοιρλανδοί Terminus. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 13 ευρώ και η προπώληση τους θα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου.

Οι High Spirits είναι στην ουσία το προσωπικό hard rock / heavy metal σχήμα του γνωστού από τη συμμετοχή του σε Dawnbringer, Pharaoh και Superchrist, Chris Black. Στις σελίδες του Rocking.gr θα βρείτε την κριτική του δεύτερου άλμπουμ τους, "You Are Here", που κυκλοφόρησε φέτος, καθώς και την συνέντευξη που παραχώρησε ο Chris Black στον Κώστα Πολύζο.

Όσον αφορά το κύριο μέρος του φεστιβάλ που θα λάβει χώρα στις 6 & 7 Μαρτίου στο Κύτταρο Club, σε αυτό θα εμφανιστούν μεταξύ άλλων οι Manilla Road, Titan Force, Slauter Xstroyes και Omen. Τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί έχουν εξαντληθεί εδώ και δύο περίπου μήνες, ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδοθεί ακόμη ένας πολύ μικρός αριθμός εισιτηρίων.
  • SHARE
  • TWEET