Και οι Godfathers στο Rockwave Festival 2014

Οι Βρετανοί θα εμφανιστούν την ίδια μέρα με τον Eric Burdon

25/04/2014 @ 17:13
Οι Godfathers θα εμφανιστούν στη σκηνή του Terravibe Park την Παρασκευή 11 Ιουλίου φέρνοντας μαζί τους αναμνήσεις και υπέροχα τραγούδια από τη σκηνή της Βρετανίας των mid-80s, σε ένα flashback μουσικό ταξίδι.

Παρότι Βρετανοί, οι Godfathers γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στην Αμερική, σημειώνοντας μια σειρά από ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά hits όπως τα "Love Is Dead", "Cause I Said So", "Birth, School, Work, Death" και το πασίγνωστο "She Gives Me Love". Ι ιστορία των «Νονών» ξεκινά το 1985 όταν οι αδερφοί Peter και Chris Coyne μαζί με τον κιθαρίστα Del Bartle γεννούν τους The Godfathers από τις στάχτες των The Sid Presley Experience.

Για μια δεκαετία σχεδόν, από την ίδρυση μέχρι τη διάλυση τους το 1995 ύστερα από το άλμπουμ "Afterlife" οι The Godfathers αποτέλεσαν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα pop-rock σχήματα της ευρωπαϊκής σκηνής. Το 2009 επανενώθηκαν και πέρυσι κυκλοφόρησαν το "Jukebox Fairy", το οποίο υποδέχτηκε εξαιρετικά ο μουσικός Τύπος.

Η pop κουλτούρα, το κιθαριστικό rock n roll, η garage αισθητική και οι new wave επιρροές  των Godfathers θα είναι παρούσες την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014 στο TerraVibe Park ξυπνώντας μνήμες από την οργισμένη εφηβεία της δεκαετίας του '80.

To line up του Rockwave Festival 2014 έχει διαμορφωθεί ως εξής (μέχρι στιγμής):

Παρασκευή 11 Ιουλίου:

Eric Burdon
The Godfathers
Villagers Of Ioannina City


&

Σάββατο 12 Ιουλίου:

Calexico
Woodkid

Για περισσότερες ανακοινώσεις μείνετε συντονισμένοι με τις ιστοσελίδες:
www.rockwavefestival.gr
www.didimusic.gr

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET