Και οι Goat στην Ελλάδα

H P90 φέρνει τους Σουηδούς για μία μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα

26/02/2015 @ 23:23
Σύμφωνα με ανάρτηση στον λογαριασμό του Gagarin στο Twitter, η οποία επαληθεύτηκε αργότερα από την διοργανώτρια εταιρεία, οι Σουηδοί Goat πρόκειται να εμφανιστούν ζωντανά στην χώρα μας τον ερχόμενο Οκτώβριο- προφανώς στο Gararin.

Συγκεκριμένα αναφέρεται το εξής: «17 Οκτωβρίου, οι GOAT στο Gagarin. Confimed από νωρίς.»

Μπορείτε vα δημιουργήσετε μια πρώτη γνώμη για τις επιδόσεις των Goat επί σκηνής, διαβάζοντας την ανταπόκριση του Ιάσονα Τσιμπλάκου από την εμφάνιση της μπάντας στην Γλασκώβη τον Οκτώβριο.

Στις σελίδες του Rocking.gr θα βρείτε ακόμη συνέντευξη των Σουηδών που απέσπασε ο Γιώργος Ζαρκαδούλας, καθώς και τις κριτικές των δύο δίσκων τους, "World Music" και "Commune".

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση που δημοσίευσε η P90 Events στον λογαριασμό της στο facebook:

Goat @ Gagarin 205

Από τα συγκροτήματα που έχουν συζητηθεί όσο λίγα μέσα στα τελευταία χρόνια οι Σουηδοί Goat έχουν καταφέρει να συσπειρώσουν γύρω τους διάφορα, φαινομενικά ασύνδετα ακροατήρια της rock, δημιουργώντας ένα χαρμάνι από ρυθμούς afrobeat, σκληρές κιθάρες και αφιονισμένους ψυχεδελικές ήχους. Η φημολογούμενη καταγωγή τους από το Korpilombolo, ένα χωριό με πλούσια παγανιστική παράδοση, έχει δημιουργήσει μια έντονη μυστικιστική μυθολογία γύρω από το όνομά τους. Κάτι που και οι ίδιοι οι Goat ενισχύουν φορώντας στη σκηνή μάσκες και πολύχρωμες στολές. Η πρώτη τους, πολυαναμενόμενη εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί στο Gagarin 205 το Σάββατο 17 Οκτωβρίου.

Τιμή εισιτηρίου: 22 ευρώ (Τα πρώτα 100) / 25 ευρώ.

Προπώληση στα Viva.gr, Public, Seven Spots, Ιανός, Παπασωτηρίου, The Lab t-shirts, Rhythm Records.
  • SHARE
  • TWEET