Και ο Paul McCartney είναι «βαμπίρ του Χόλιγουντ»

Ο Macca τραγουδά παρέα με τους Hollywood Vampires των Αlice Cooper, Joe Perry και Johnny Depp

06/03/2015 @ 18:13
Ο Αlice Cooper δημιούργησε ένα μήνα πριν τους Hollywood Vampires με τον Joe Perry και Johnny Depp στις κιθάρες (διαβάστε από εδώ).

Ήδη μπήκαν στο στούντιο και ετοιμάζουν το ντεμπούτο τους παρέα με τον διάσημο παραγωγό Bob Ezrin (Lou Reed, KISS, Pink Floyd) και δηλώνουν πως ο δίσκος αφορά φίλους που έχασαν από ναρκωτικά και ποτό. «Παρέα με άλλους φίλους μας, θα τραγουδήσουμε κομμάτια αυτών που χάσαμε» δηλώνει ο Joe Perry. Θα υπάρχουν διασκευές σε κλασικά τραγούδια των Doors, Jimi Hendrix, John Lennon και The Who.

O Paul McCartney, παρέα με τον ντράμερ του Abe Laboriel Jr. μπήκαν στο στούντιο για να διασκευάσουν το "Come and Get It" από το 1969, τραγούδι που έγραψε ο McCartney για τους Badfinger. Η διασκευή είναι φόρος τιμής στα μέλη εκείνης της μπάντας, Pete Ham και Tom Evans, οι οποίοι αυτοκτόνησαν.

Ο Perry εκφράζει το θαυμασμό για τον McCartney. «Δεν τον είχα γνωρίσει. Ο τύπος μπήκε και έπαιξε ένα τόσο παλιό τραγούδι λες και το έπαιζε κάθε μέρα όλα αυτά τα χρόνια. Εγώ, ο Alice και ο Johnny απλά χαζεύαμε. Είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς με τον Paul μέσα στο δωμάτιο». Ο McCartney τραγούδησε μαζί με τον Cooper ενώ η μπάντα έκανε γνωστό πως θα ανακοινωθεί σύντομα και περιοδεία.

Ακόμα βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό επίσημα, αν ο δίσκος θα είναι σόλο του Alice Cooper με πολλούς καλεσμένους, ή θα κυκλοφορήσει ως δουλειά των Hollywood Vampires.
  • SHARE
  • TWEET