Josh Homme: «Δεν υπάρχει λόγος να πατήσουμε φρένο»

Ο ηγέτης των Queens Of The Stone Age δηλώνει πως ο επόμενος δίσκος δεν θα αργήσει

24/10/2014 @ 10:01
Την προηγούμενη φορά, οι QOTSA έκαναν σχεδόν 6 χρόνια να μας δώσουν νέο δίσκο μέχρι το περσινό "…Like Clockwork".

Σε συνέντευξή του στο La Weekly, το οποίο τον χαρακτηρίζει ως τον «τελευταία αληθινό rock ήρωα», ο 41χρονος μουσικός δηλώνει πως δεν έχει λόγο να καθυστερήσει την επόμενη δουλειά τους.

«Το 2015 θα είναι μια χρονιά συλλογής ιδεών. Δεν υπάρχει λόγος να πατήσουμε φρένο ή να περιμένουμε. Κοιτάζω με τα μάτια ανοιχτά να δω αν υπάρχει ένα νέο μονοπάτι που να δείχνει τρομακτικό και cool».

Ο Homme, σχετικά με το ήχο που θα ακολουθήσει, αν και νωρίς, είπε πως «στη μουσική είτε δημιουργείς, είτε επαναλαμβάνεις και αντιγράφεις, είτε συναγωνίζεσαι. Στον πόλεμο για την 2η θέση, δεν έχω θέση. Δεν έχει καν σημασία να είσαι ο νικητής. Εχει να κάνει με το να είσαι μοναδικός, να φτιάξεις αυτό που θες εσύ».

Στο ίδιο άρθρο, υπάρχουν και δηλώσεις του «κολλητού» εδώ και πολλά χρόνια, Dave Grohl, ο οποίος έχει παίξει ντραμς σε τρεις δίσκους με τον Josh: «Είμαστε αδελφές ψυχές. Είναι ο μοναδικός μουσικός με τον οποίο συνδέθηκα τόσο πολύ και σε αυτό το σημείο, με όσους έχω παίξει. Εχουμε τη δική μας γλώσσα.  Με πιέζει τόσο που έχω φοβερά νεύρα, αλλά στο τέλος με ωθεί να ακούγομαι διαφορετικά».

Δηλώσεις έκανε και ο πρώην μπασίστας και συνιδρυτής των QOTSA, Nick Oliveri, o oποίος μίλησε για την απόλυσή του πριν 10 χρόνια: «Ηταν δικό μου φταίξιμο. Δεν ήρθε ξαφνικά, αλλά χρειάστηκε λίγο καιρό για να το καταλάβω…».

  • SHARE
  • TWEET