Jimi Hendrix: Κυκλοφορούν τον Νοέμβριο live album και δίωρο ντοκιμαντέρ σε DVD

06/09/2013 @ 11:56
Ένα νέο, διάρκειας δύο ωρών, ντοκιμαντέρ για τον Jimi Hendrix και ζωντανά ηχογραφημένη εμφάνιση των Jimi Hendrix Experience από το 1968 πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 5 Νοεμβρίου.

Το ντοκιμαντέρ φέρει τον τίτλο "Hear My Train A Comin'" και ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του σε DVD θα προβληθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο PBS στα πλαίσια της σειράς American Masters.

Το ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ περιλαμβάνει την εμφάνιση των Jimi Hendrix Experience στο Miami Pop Festival τον Μάιο 1968 και πρόκειται να κυκλοφορήσει σε CD.

Το "Hear My Train A Comin'" και το live άλμπουμ των Jimi Hendrix Experience κυκλοφορούν από την Sony Legacy και την εταιρία που διαχειρίζεται την κληρονομιά του θρυλικού κιθαρίστα Experience Hendrix.

Με αυτόν τον τρόπο κλείνει ο κύκλος των σχετικών με τον Hendrix επετειακών κυκλοφοριών, καθώς φέτος συμπληρώθηκαν τα 70 χρόνια από την γέννησή του.

Υπενθυμίζουμε ότι την άνοιξη είχε κυκλοφορήσει μία ακόμη συλλογή «ακυκλοφόρητων» κομματιών του Hendrix υπό τον τίτλο "People, Hell & Angels".
  • SHARE
  • TWEET