Jay Jay French: «Δεν προβλέπω να ξαναπαίζουν οι Twisted Sister στο μέλλον»

Διαβάστε και δηλώσεις Snider για την απόφαση της μπάντας να αποσυρθεί

06/04/2016 @ 16:26

Σε μια πολύ φρέσκια συνέντευξη που παραχώρησε στο Rock Cellar Magazine, ο κιθαρίστας των Twisted Sister, Jay Jay French, μίλησε για την κατάσταση της μπάντας αυτή την χρονική περίοδο.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Φέτος είναι η 40στή επέτειος που εγώ, ο Dee (Snider) και ο Eddie (Ojeda) είμαστε μαζί και αυτό είναι όλο, αυτό είναι το τέλος. Θα δώσουμε κάποιες συναυλίες και αυτό ήταν! Είναι η «40 Και Γ*** Τα!» Περιοδεία (γέλια)».

Ερωτηθείς για το αν αισθάνεται κάποια πικρία που βλέπει τους Twisted Sister να πλησιάζουν στο τέλος, απάντησε: «Λοιπόν, δεν ξέρω. Ήδη το έχουμε λήξει άλλη μία φορά στο παρελθόν, κράτησε για δώδεκα χρόνια και μετά ξαναβρεθήκαμε. Η επανένωση άντεξε πολύ περισσότερο απ’ όσο ήλπιζα ότι θα κρατούσε. Δεκατρία ολόκληρα χρόνια! Κάναμε πολλά πράγματα».

Ο Snider δήλωσε πρόσφατα στους The Washington Times για την απόφαση της μπάντας να αποσυρθεί: «Δεν είναι ότι δεν τους αγαπάω. Δεν είναι ότι δεν είμαι περήφανος για το παρελθόν μου. Απλώς θέλω να αποχωρήσω με κάποιον συγκεκριμένο βαθμό αξιοπρέπειας. Να αφήσω ένα χαμόγελο στα πρόσωπα του κοινού.».

Και συνέχισε: «Έλεγα και στους άλλους, ‘Παιδιά, πρέπει να κλείσουμε τον κύκλο κάποια στιγμή. Πρέπει να μπει ένα τέλος κάπου’. Ένα reunion δεν υποτίθεται ότι θα κρατήσει για πάντα, σε αντίθεση με ό,τι κάνουν οι Kiss»!

  • SHARE
  • TWEET