James Hetfield: «Οι Metallica ηχογραφούν ήδη»!

Την ύπαρξη νέου υλικού επιβεβαιώνει και ο Lars Ulrich

13/10/2015 @ 10:37
Ο frontman των Metallica, James Hetfield, αποκάλυψε σε πολύ πρόσφατη συνέντευξή του ότι η μπάντα είναι ήδη στο στούντιο, όπου και ηχογραφεί το υλικό που θα γίνει τελικά το πολυαναμενόμενο άλμπουμ που θα ακολουθήσει το "Death Magnetic" του 2008.

Μιλώντας στο EMGtv για την έμπνευσή του σχετικά με το EMG Het Set και τις τρεις ESP κιθάρες του -Truckster, Snakebite και Iron Cross-, ο Hetfield είπε: «Σου λέω, ηχογραφούμε ήδη, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, και υπάρχει η κιθάρα υπ’αριθμόν 1, η Νο2 και η Νο3. Και ορίστε, οι τριπλές κιθάρες που θα ακούγονται τελείως διαφορετικά. Όλες τους ακούγονται διαφορετικά μεταξύ τους».

Ο ντράμερ των Metallica, Lars Ulrich, πρόσφατα δήλωσε επίσης στο RollingStone.com πως η μπάντα διαθέτει κοντά στα 20 νέα τραγούδια υποψήφια για τον δέκατο δίσκο της, αν και αρνήθηκε να αποκαλύψει μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Εκτός από τις περιοδείες, οι Metallica πέρασαν τα τελευταία επτά χρόνια –μετά το "Death Magnetic"- σε πολλά άλλα project, συμπεριλαμβανομένου ενός μουσικού φεστιβάλ, μιας συνεργασίας σε δίσκο με τον Lou Reed και της δημιουργίας ενός feature film.
  • SHARE
  • TWEET