Ο James Hetfield αποκαλύπτει γιατί εγκατέλειψε το Instagram

Διαβάστε τις δηλώσεις που έκανε στο The Canadian Press

04/12/2016 @ 22:11

Ο frontman των Metallica έχει εγκαταλείψει το προφίλ του στο Instagram εδώ και τρία χρόνια...

Παλιότερα, ο James Hetfield ανέβαζε συνέχεια φωτογραφίες στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ρωτήθηκε για την απόφασή του να το εγκαταλείψει μια για πάντα σε πρόσφατη συνέντευξή του για το The Canadian Press. Η απάντησή του ήταν η εξής:

«Με «ρούφηξε» ο κόσμος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Προσπαθούσα να είμαι στη μόδα, να είμαι cool. Ξέρεις, τα παιδιά μου είναι στο Instagram, οπότε μου ήρθε η ιδέα να το δοκιμάσω. Ήθελα να μοιάζω cool μπαμπάς για τα παιδιά μου. Εν τέλει, κατέληξα να είμαι απλα... Βασικά, μου έτρωγε τόσο πολύ χρόνο και ήταν το μόνο πράγμα που σκεφτόμουν. «Γεια σας, είμαι εδώ, μπορώ να βγάλω μια φωτογραφία, να την βάλω στο Instagram και να πάρω μερικά hits» ή οτιδήποτε άλλο - και να προσπαθώ να αποκτήσω πολλούς followers.

Ωστόσο, υπάρχει και η θετική πλευρά. Υπάρχουν πραγματικοί άνθρωποι που μπορείς να συναντήσεις, να συζητήσεις και να γνωρίσεις. Όταν πας στην πόλη τους λες «α είσαι κι εσύ εδώ» και έτσι κάνεις έναν φίλο. Όμως, κατά κύριο λόγο, απλά μου έτρωγε τον χρόνο και ξεκίνησα να παραμελώ την πραγματική ζωή. Ζούσα στον εικονικό κόσμο - και αυτό δεν είναι για μένα.»

  • SHARE
  • TWEET