Jack Sherman: «Οι Red Hot Chili Peppers ντρόπιασαν το όνομά μου»

09/05/2012 @ 11:26
Έξαλλος εμφανίστηκε ο πρώην κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers, Jack Sherman, επειδή η μπάντα δεν τον κάλεσε τον προηγούμενο μήνα κατά την είσοδό της στο Rock And Roll Hall Of Fame.

Ο Sherman έπαιξε στον πρώτο δίσκο της μπάντας ενώ υλικό του χρησιμοποιήθηκε και στον δεύτερο. Να σημειωθεί ότι η μπάντα δεν κάλεσε ούτε τον Dave Navarro, ενώ κάλεσε τον John Frusciante ο οποίος αρνήθηκε να συμμετάσχει στην εκδήλωση.

Ο Sherman δήλωσε: «Ήταν ένας politically correct τρόπος να παραλείψουν τον Navarro κι εμένα - για οποιουσδήποτε λόγους αυτοί έκριναν. Ήταν μάλλον απόφαση της μπάντας και όχι της διοργάνωσης. Είναι πραγματικά οδυνηρό να βλέπεις όλους αυτούς τους εορτασμούς και να είσαι εκτός. Εγώ δούλεψα πολύ σκληρά κάτω από πολύ δύσκολες καταστάσεις ούτως ώστε να κάνω όλο αυτό το πράγμα να δουλέψει. Αυτό κάνεις σε μια δουλειά. Με ατιμάζουν με αυτή τους επιλογή. Είναι άθλιο.»

Ο δικηγόρος των Red Hot Chili Peppers, Eric Greenspan, απάντησε στα σχόλια του Sherman: «Δεν ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την μπάντα. Πάρθηκε από το Rock And Roll Hall Of Fame. Αυτοί διαλέγουν ποιοι καλλιτέχνες ενός συγκροτήματος, από όλη την καριέρα του, θα συμπεριληφθούν.»
  • SHARE
  • TWEET