Jack Black: «Ο Dio ήταν ο Pavarotti του metal»

Ο ηγέτης των Tenacious D συμμετέχει στον tribute δίσκο του «metal god»

28/03/2014 @ 10:30
Ο Jack Black των Tenacious D, ένας από τους καλλιτέχνες που συμπεριλαμβάνονται στο επερχόμενο tribute άλμπουμ "This Is Your Life" για τον Ronnie James Dio, απέδωσε τον δικό του ξεχωριστό φόρο τιμής στον μακαρίτη frontman, αποκαλώντας τον τόν απόλυτο αφέντη του metal.

«Ο Dio ήταν το αφεντικό», δήλωσε ο Jack Black. «Ήταν ο Pavarotti των heavy metal τραγουδιστών. Συνδύαζε υψηλές μελωδίες και βρυχηθμούς λιονταριών. Επιπλέον, ήταν ένας από τους πιο φοβερούς τύπους που είχα ποτέ την τιμή να γνωρίσω. Κάνεις δεν μπορούσε να φτάσει το μεγαλείο του, εντός ή εκτός σκηνής».

Σε άλλα νέα, η διασκευή του Corey Taylor στο "Rainbow In The Dark" από τον προαναφερθέντα tribute δίσκο είναι έτοιμη και διαθέσιμη για streaming. Ακούστε την εδώ.

Η διασκευή των Metallica στο "Ronnie Rising Medley" είναι επίσης διαθέσιμη για streaming online και μπορείτε να την ακούσετε εδώ. Στο "This Is Your Life" θα συμμετάσχουν εκτός των άλλων οι Anthrax, ο Rob Halford και οι Scorpions. Πρόκειται να κυκλοφορήσει την 1η Απριλίου από την Rhino Records.
  • SHARE
  • TWEET