Αυτή είναι η αφίσα των Iron Maiden που απαγορεύτηκε στην Λιθουανία

Οι αρχές ζήτησαν να κατέβει από παντού επειδή τρομάζει τα μικρά παιδιά

10/06/2016 @ 21:00

Σύμφωνα με το Newsweek, αφίσα που διαφήμιζε την επερχόμενη συναυλία των Iron Maiden στην Λιθουανία απαγορεύτηκε από τις αρχές επειδή «η μασκότ του συγκροτήματος, ο Eddie, τρόμαζε τα μικρά παιδιά».

Ένας Λιθουανός εκπρόσωπος της διοργανώτριας εταιρείας Live Nation είπε στην τοπική ιστοσελίδα Delfi ότι οι αρχές εξέφρασαν τις ανησυχίες τους σχετικά με την επίδραση της αφίσας στα παιδιά, στην οποία βλέπουμε τον Eddie με κόκκινα φωσφορίζοντα μάτια να κρατάει μια καρδιά στο ένα χέρι και ένα ματωμένο μαχαίρι στο άλλο, και διέταξαν να κατέβουν από παντού αμέσως.

Ο Vytautas Paukste είπε στο Delfi: «Αυτήν τη στιγμή, πρέπει να αποφασίσουμε πώς θα προχωρήσουμε. Όμως, πρέπει και να κατεβάσουμε αμέσως τις αφίσες από παντού.»

Οι Iron Maiden πρόκειται να παίξουν στο Zalgiris Arena χωρητικότητας 18,000 ατόμων στις 23 Ιουνίου.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που υλικό για την προώθηση του "The Book Of Souls" προκαλεί αναταραχή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του γερμανικού Stern, ένας πίνακας που είχε αναρτηθεί για την διαφήμιση του "The Book Of Souls" στην περιοχή Kreuzberg του Βερολίνου είχε καταληφθεί από ένα πλήθος αγανακτισμένων γονεών, οι οποίοι ισχυρίζονταν ότι η τοποθεσία του, δίπλα σε σχολείο και παιδικό σταθμό, ήταν εντελώς λανθασμένη.

Iron Maiden Banned Poster

  • SHARE
  • TWEET