Ian Anderson: «Τέρμα οι Jethro Tull, ποτέ δεν μου άρεσε το όνομά τους ούτως ή άλλως»

Αποτελούν οριστικά παρελθόν οι Jethro Tull

17/04/2014 @ 10:32
Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Billboard, ο ιθύνων νους των Jethro Tull, Ian Anderson, ξεκαθάρισε ότι οι Jethro Tull έχουν μπει πια στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και το προτιμάει έτσι.

Ο Ian Anderson κυκλοφόρησε φέτος τον έκτο σόλο δίσκο του, "Homo Erraticus".

«Για μένα, οι Jethro Tull είναι ο μακρύς κατάλογος της δισκογραφίας, το ρεπερτόριο, η μουσική», δηλώνει ο Anderson. «Αν το καλοσκεφτείς, το όλο πράγμα τελείωσε τα τελευταία δέκα χρόνια, με δύο live δίσκους και έναν στούντιο δίσκο με χριστουγεννιάτικο υλικό. Αυτές μπορούν να οριστούν ως οι τελευταίες κυκλοφορίες των Jethro Tull.»

«Πρόκειται για ένα κυρίως σώμα δουλειάς που τώρα πια είναι ιστορικό, καθώς το βάρος του εντοπίζεται στα 70s και τα 80s. Νομίζω ότι είναι όμορφο να το αφήσω έτσι, ως κληρονομιά.»

«Αν με ρωτήσεις αν έχω μετανιώσει τίποτα μετά από τόσα χρόνια καριέρας, θα σου απαντήσω ό,τι θα σου απαντούσα πριν από είκοσι χρόνια: το όνομα του συγκροτήματος. Ποτέ δεν πρόσεχα στο μάθημα της ιστορίας, συνεπώς έμαθα ότι είχαμε το όνομα ενός νεκρού τύπου αρκετές εβδομάδες μετά...»

Σχετικά με το όνομα των Jethro Tull, είναι γνωστό ότι επελέγη στην τύχη από έναν ατζέντη της μπάντας, για να κλείσει συναυλίες τους...
  • SHARE
  • TWEET