Η ταινία των Doors για τους...Doors επιτέλους κυκλοφορεί

Το ντοκιμαντέρ "Feast Of Friends" βγαίνει σε δύο μήνες σε Blu-ray και DVD

17/09/2014 @ 18:58
To "Feast Of Friends" ήταν η καταγραφή της περιοδείας των Doors στις ΗΠΑ το καλοκαίρι του 1968. Το φιλμ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς τα χρήματα της μπάντας τελείωσαν -ήταν οι ίδιοι παραγωγοί- αμέσως από την συναυλία τους στο Μαϊάμι το 1969 και την περίφημη σύλληψη του Morrison.

Για χρόνια αναζητούνταν και ένα 40-λεπτο μοντάζ που είχε κάνει ο Morrison και ο μύθος λέει πως το ξέχασε σε μια τσάντα σε σπίτι φίλου στο Παρίσι λίγες μέρες πριν πεθάνει. Πλέον, και αφού ξεπεράστηκαν πολλά νομικά θέματα, το ντοκιμαντέρ θα βγει σε πλήρως αποκατεστημένη κόπια και θα περιέχει ένα σωρό εξτραδάκια:

Το ντοκιμαντέρ "Feast Of Friends, Encore" με σπάνιες προσωπικές στιγμές του συγκροτήματος και ανέκδοτες ηχογραφήσεις τους, το "The Doors Are Open", ένα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 1968 στο BBC και παρουσιάζει την συναυλία τους στο Roundhouse του Λονδίνου και μια σπάνια ζωντανή εκτέλεση του "The End", η οποία θεωρείται η καλύτερη που έκαναν ποτέ στο τηλεοπτικό σόου "The O'Keefe Centre Presents: The Rock Scene - Like It Is" και προβλήθηκε τον Οκτώβριο του 1967στον Καναδά και τον Αύγουστο του 1970 στις ΗΠΑ.

Δείτε εδώ το trailer.
  • SHARE
  • TWEET