Η συνεργασία των Within Temptation με την Tarja Turunen (video clip)

27/09/2013 @ 18:48
Μια ιδιαίτερη συνεργασία περιέχει το EP "Paradise (What About Us?)" που κυκλοφόρησαν σήμερα οι Within Temptation. Στο ομώνυμο κομμάτι του EP που συνοδεύεται κι από videoclip κάνει guest εμφάνιση η Tarja Turunen και μοιράζεται τα φωνητικά μαζί με την Sharon Den Adel.

Η frontwoman των Within Temptation δήλωσε για τη συνεργασία: «Όταν γράψαμε την αρχική έκδοση του "Paradise (What About Us?)" κι ακούσαμε στο demo τη δυναμική που είχε το κομμάτι αμέσως σκεφτήκαμε την Tarja. Σκεφτήκαμε πόσο καλά αυτό το κομμάτι θα ταίριαζε στη φωνή της και πόσο special θα ήταν αν το τραγουδούσαμε μαζί. Όσο πιο πολύ το σκεφτόμασταν, τόσο πιο πολύ ενθουσιαζόμασταν!»

Η Tarja Turunen από την πλευρά της είπε: «Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση να συναντήσω και να συνεργαστώ με την Sharon και τους μουσικούς των Within Temptation. Εκτιμώ βαθύτατα την πρόσκληση και την ευκαιρία που μου έδωσαν να δουλέψω μαζί τους για το κομμάτι "Paradise (What About Us?". Υπέροχο εκ μέρους τους που με σκέφτηκαν! Ελπίζω οι οπαδοί να εκτιμήσουν αυτό το «girl power» ντουέτο!»

Το EP πέρα από το ντουέτο με την Tarja Turunen περιέχει και demos τριών κομματιών, τα οποία θα βρίσκονται στην κανονική τους έκδοση στο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει η μπάντα στις αρχές του 2014.

Δείτε το videoclip του "Paradise (What About Us?)" εδώ.
  • SHARE
  • TWEET