Η συγνώμη του Sebastian Bach προς τους οπαδούς των Skid Row

«Οι Skid Row δεν αναγνωρίζουν την κληρονομιά τους»

28/04/2015 @ 15:03
Σε ολοκαίνουρια συνέντευξη που παραχώρησε στο Loudwire, o Sebastian Bach ρωτήθηκε μεταξύ άλλων εάν έχει καμία επαφή με τους πρώην συνεργάτες του στους Skid Row και βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει από καρδιάς για την μπάντα που τον ανέδειξε.

Καταρχάς δήλωσε ότι έχει να μιλήσει με τον μπασίστα της μπάντας, Rachel Bolan, 19 ολόκληρα χρόνια, και κατόπιν αναφέρθηκε στους οπαδούς των Skid Row.

«Το άλλο που θα ήθελα να πω είναι ότι θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη στους οπαδούς των Skid Row σε όλο τον κόσμο για ένα πράγμα: Οι Skid Row δεν αναγνωρίζουν την κληρονομιά τους. Πηγαίνω στο Amoeba, αγοράζω το βινύλιο 180 γραμμαρίων του "Fly By Night" των Rush και αυτό είναι το πιο ωραίο συναίσθημα. [...] Οι οπαδοί των Skid Row δεν έχουν αυτή την δυνατότητα. Θέλω να πω ότι αυτό είναι πέρα από τον έλεγχό μου. Ραγίζει η καρδιά μου με το γεγονός ότι το πρώτο άλμπουμ των Skid Row κυκλοφόρησε πριν από 25 χρόνια και δεν υπάρχει μία επανέκδοση σε βινύλιο 180 γραμμαρίων με αφίσα. Αυτό με τρελαίνει.»

Ο Bach αναφέρθηκε ακόμη και στην πρόταση για reunion show που έγινε από το Sonisphere. «Μας προσέφεραν 250 χιλιάδες δολάρια για την καθεμιά από δύο εμφανίσεις, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Θα πληρωνόμασταν μισό εκατομμύριο δολάρια και ο Rachel δεν ήθελε να το κάνει. Εάν σχετίζεσαι με κάποιον και αυτός απορρίπτει την δουλειά σου, τότε είναι πραγματικά κρίμα.»
  • SHARE
  • TWEET