Η «σουρεαλιστική» συνάντηση του Scott Ian με τον Roger Daltrey

Ακόμα ένα περιστατικό από την αυτοβιογραφία του κιθαρίστα των Anthrax

14/10/2014 @ 15:59
Πίσω στο 2003 οι Anthrax ετοίμαζαν το single "Taking the Music Back" όταν ο Ian ανέφερε στη γυναίκα του Aday, πόσο πολύ θα ταίριαζαν τα φωνητικά του τραγουδιστή των Who.

Η Aday, όπως γράφει ο Ian στην αυτοβιογραφία του "I’m the Man: The Story of That Guy from Anthax" ήξερε πώς να έρθει σε επαφή, καθώς το γεγονός ότι είναι η υιοθετημένη κόρη του Meat Loaf, της έδωσε την ευκαιρία για πολλές γνωριμίες.

Στο δείπνο που ακολούθησε ο Scott Ian έπεισε χωρίς την παραμικρή δυσκολία έναν από τους μουσικούς του ήρωες να τραγουδήσει μαζί τους. Στο στούντιο ο Daltrey, ακούγοντας το κομμάτι έλεγε συνεχώς «αυτός ο ήχος είναι πολύ heavy» ενώ ο Ian έλεγε από… μέσα του «για εμάς είναι σαν pop τραγούδι»!

Τελικά ο Daltrey με την χαρακτηριστική κραυγή του, απογείωσε το ρεφραίν του τραγουδιού. Όταν λίγο μετά πήγε να ρωτήσει τον Ιan πως τα πήγε, ο κιθαρίστας… πάγωσε. «Φίλε, αυτή κι αν ήταν σουρεαλιστική στιγμή. Να κάθομαι να κριτικάρω τα φωνητικά ενός από τους κορυφαίους της ιστορίας. Αισθανόμουν σαν τον Pete Townshend, σκεφτόμενος να απαντήσω στον Roger, "καλά τα πήγες αλλά μήπως να το ξαναπάμε και να βάλεις λίγο περισσότερη ενέργεια"; Δεν το ρώτησα βέβαια ποτέ…»

  • SHARE
  • TWEET