Η ανακοίνωση του Joey Jordison σχετικά με την αποχώρησή του από τους Slipknot

Αινιγματικός παρουσιάζεται ο πρώην drummer του συγκροτήματος

07/01/2014 @ 11:31
Ο πρώην πλέον drummer των Slipknot, Joey Jordison, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια σχετικά με την αποχώρησή του από το συγκρότημα με δήλωσή του που αναρτήθηκε πριν από μερικές ημέρες στην προσωπική σελίδα του στο facebook.

Η ανακοίνωση έχει αναλυτικά ως εξής:

«Προς όλους τους οπαδούς, φίλους και γνωστούς...

Θα ήθελα να ξεκινήσω τη νέα χρονιά ανταποκρινόμενος στις φήμες και τις υποθέσεις σχετικά με την αποχώρησή μου από τους Slipknot. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ SLIPKNOT. Αυτή η μπάντα ήταν η ζωή μου τα τελευταία δεκαοχτώ χρόνια και δεν θα εγκατέλειπα ούτε εκείνη, ούτε τους οπαδούς μου. Αυτά τα νέα με σόκαραν και με αιφνιδίασαν όσο κι εσάς. Μπορεί να υπάρχουν πολλά που θα ήθελα να πω, προς το παρόν όμως δεν πρέπει να αποκαλύψω περισσότερες λεπτομέρειες. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και την υποστήριξή σας και να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία.»

Ενώ λοιπόν ο Jordison διευκρίνισε πως η αποχώρησή του από τους Slipknot δεν ήταν δική του απόφαση, παρουσιάστηκε αινιγματικός όσον αφορά στους λόγους της αποχώρησής του, με τον frontman του συγκροτήματος, Corey Taylor, να διευκρινίζει προηγουμένως πως οι Slipknot δεν διαλύονται.

Το μυστήριο εν τέλει αναφορικά με τους λόγους της αποχώρησης του Jordison από τους Slipknot παραμένει, χωρίς ακόμη καμία από τις δύο πλευρές να έχει ανοίξει πλήρως τα χαρτιά της. Αναμένοντας την δισκογραφική επιστροφή των Slipknot, θα παρακολουθούμε και θα σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το παρασκήνιο της υπόθεσης.
  • SHARE
  • TWEET