Η Μαρία των Astarte χρειάζεται άμεσα αίμα ομάδας μηδέν θετικό (0+)

Παρακαλούνται να βοηθήσουν όλοι όσοι ανήκουν σε αυτήν την ομάδα αίματος

04/02/2014 @ 10:39
Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο σχετικό group που έχει δημιουργηθεί στο facebook, η Μαρία των Astarte χρειάζεται άμεσα αίμα ομάδας μηδέν θετικό (0+).

Η ανακοίνωση έχει αναλυτικά ως εξής:

«Καλημέρα σε όλους. Σήμερα Κυριακή 2/2 η Μαρία βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, τόσο που αρχίζει να την λυγάει και ψυχολογικά. Ο Νίκος βρίσκεται συνέχεια δίπλα της και δεν μπορεί να την αφήσει ούτε στιγμή. Πέρασαν μια άσχημη νύχτα. Με παρακάλεσε να σας αναφέρω ότι μεταγγίζεται συνέχεια και αυτή την στιγμή έχουν μείνει μόνο δύο φιάλες μηδέν θετικό (0+). Υπάρχουν αρκετές φιάλες αίμα και γίνονται προσπάθειες να βρουν και από άλλα νοσοκομεία ώστε να γίνει ανταλλαγή. Εάν κάποιος φίλος γνωρίζει ότι έχει ομάδα μηδέν ρέζους θετικό θα βοηθούσε εάν ερχόταν στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής από Δευτέρα ώρα 09.00 έως 13.30 και Δευτέρα -Τετάρτη και Πέμπτη από 16.00 έως 19.30. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αντώνης Μαίης.

Τηλέφωνο 6938283505 εάν θέλετε κάποια διευκρίνηση.»

Για καλύτερη και πιο άμεση πληροφόρηση απευθυνθείτε στο αντίστοιχο group στο facebook με την ονομασία Maria (Astarte) You Are Going To Make It!.
  • SHARE
  • TWEET