Το ολοκαίνουργιο video clip του Hozier για την ενδοοικογενειακή βία

Είναι το δώρο του διάσημου Ιρλανδού μουσικού για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

14/02/2016 @ 13:56

Ο ταλαντούχος singer-songwriter Hozier, που έκανε μεγάλη επιτυχία και στη χώρα μας με το single (και το video clip του) "Take Me To Church", μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το ολοκαίνουργιο video clip του κομματιού του, "Cherry Wine", το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω YouTube.

Το τραγούδι είναι γραμμένο από την πλευρά κάποιου που βρίσκεται σε μια σχέση όπου δέχεται βία. Το video της Dearbhla Walsh περιγράφει αυτόν τον κύκλο της ενδοοικογενειακής βίας, με πρωταγωνιστές την υποψήφια για Όσκαρ Saoirse Ronan ("Grand Budapest Hotel", "Atonement", "Hanna" κ.α.) και τον Moe Dunford, τον οποίο πιθανότατα θα αναγνωρίσετε από το "Vikings" όπου παίζει τον Aethelfulf.

«Η ενδοοικογενειακή βία είναι ένα μόνιμο πρόβλημα της κοινωνίας μας. Τα στατιστικά στοιχεία είναι σοκαριστικά. Τέτοιες καταστάσεις πληγώνουν ολόκληρες οικογένειες και κοινωνίες και περνούν από τη μία γενιά στην άλλη», δηλώνει ο Hozier. «Με το "Cherry Wine" ήθελα να κάνω γνωστό το πόσο δύσκολο είναι να αναγνωρίσεις πλήρως αυτήν την κατάσταση, καθώς επίσης και τη δυναμική μια βάναυσης σχέσης.»

Όλα τα έσοδα του single θα διατεθούν από τον Hozier και τις Columbia Records, Island Records και Sony/ATV Music Publishing σε διεθνείς φιλανθρωπικούς οργανισμούς κατά της ενδοοικογενειακής βίας.

  • SHARE
  • TWEET