Οι Honeybadger μας συστήνονται με το "The Rain"

Όλες οι πληροφορίες για το πρώτο EP του συγκροτήματος

24/01/2017 @ 13:09

Honeybadger

​"​The Rain​"

Ξεκινώντας τα πρώτα τους βήματα ως μπάντα πριν δύο χρόνια και μέσα από συνεχή δουλειά και πρόοδο, οι Honeybadger δημιούργησαν το πρώτο τους EP με τίτλο "The Rain". Μας συστήνονται με μια καλοδουλεμένη προσπάθεια που δικαιολογεί την ανταπόκριση του κόσμου απέναντι σε αυτήν τη νέα μπάντα και κάνει εμφανή τη θέλησή της να ξεχωρίσει.

Τέσσερα ιδιαίτερα άτομα με διαφορετικές επιρροές, ενώθηκαν για να συνθέσουν κομμάτια με bright και groovy διάθεση. Ένα κράμα από Stoner Rock, Indie Rock και Grunge μουσικές, αλλά και εντυπωσιακά και δυναμικά riff είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του πρώτου δείγματος δουλειάς τους.

Το άλμπουμ ξεδιπλώνεται μέσω της συνομιλίας δύο φίλων που διηγούνται μια ιστορία. Ανοίγει περιγράφοντας πώς βιώνουν τη ζωή στην πόλη σήμερα, με τα μάτια κλειστά -όπως είναι και ο τίτλος του πρώτου κομματιού "Eyes Closed" -.

Η μοναξιά και η αναζήτηση ενός καταφυγίου των δύο φίλων γίνονται αντιληπτά στο "Hole In My Soul" δείχνοντας την ανάγκη να γεμίσουν αυτό το κενό μέσα τους. Το τρίτο κομμάτι του άλμπουμ με τίτλο "Bird In A Cage", έρχεται να φωτογραφίσει την αστάθεια την οποία βιώνουμε σαν σύνολο σε αυτήν τη χώρα αντικατοπτρίζοντας την πραγματική εικόνα των καταστάσεων. Τέλος, το κομμάτι που μοιράζεται τον ίδιο τίτλο με το άλμπουμ - "The Rain" - καταφέρνει να φωτίσει αυτά που μοιάζουν με αδιέξοδα και να δώσει ένα αισιόδοξο twist, παροτρύνοντας τους δύο φίλους να μην τα παρατήσουν.

Οι Honeybadger είναι ένα πολλά υποσχόμενο μουσικό σύνολο που δημιουργεί υψηλές προσδοκίες και σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο από την Αθηναϊκή σκηνή. 

Θα ακολουθήσει παρουσίαση του δίσκου. 

Members:
Dimitris Vardoulakis: rhythm guitar, vocals
Dimitris Giannakopoulos: lead guitar
Dimitris Giannopoulos: bass guitar
Vaggelis Oikonomou: drums, percussion

Για συνεχή updates: 
Bandcamp
Facebook
Youtube
Instagram

Honeybadger - The Rain

Free download

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET