Το "Happy Returns" του Steven Wilson παίρνει σάρκα και οστά (video)

...και μερικές νέες πληροφορίες για το επερχόμενο άλμπουμ των Blackfield

27/10/2016 @ 20:08

Το ολοκαίνουργιο video clip του Steven Wilson για το τραγούδι "Happy Returns" διηγείται την φανταστική ιστορία μιας γυναίκας που μετακομίζει σε μια μεγάλη πόλη, κάτι που κάνει τον εσωτερικό της κόσμο να ξεθωριάζει σιγά-σιγά. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο. Την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Λιβανέζος σκηνοθέτης Youssef Nasar.

Το κομμάτι περιέχεται στο (ήδη κλασσικό) "Hand.Cannot.Erase", το άλμπουμ της περσινής χρονιάς, το οποίο ακούσαμε ολόκληρο κατά την επιβλητική εμφάνιση του Steven Wilson στο θέατρο Badminton.

Ο ίδιος ο Wilson, σε ηλικία 21 ετών είχε μετακομίσει από την επαρχία στο Λονδίνο, όπου έπρεπε να συναγωνιστεί δεκάδες άλλους μουσικούς για να τραβήξει προσοχή και να κλείσει συναυλίες.

«Αν κάτι μπορεί να σε κάνει αόρατο, είναι αυτό ακριβώς», δηλώνει στην Wall Street Journal ο 48-χρονος πια Wilson. «Για κάποιους είναι καταστροφικό ότι τα όνειρά τους τελειώνουν εκεί, αλλά εγώ ήμουν ένας από τους ξεροκέφαλους.»

Το ίδιο το τραγούδι έχει τη μορφή ενός ερωτικού γράμματος, το οποίο η νεαρή γυναίκα δεν τελείωσε ποτέ, μια κραυγή για βοήθεια η οποία δεν έγινε ποτέ. Ο ίδιος ο στίχος "I feel I'm living in parenthesis" σημαίνει ότι «μια ζωή που άφηνε τόσες υποσχέσεις και επρόκειτο να βρεθεί στα πρωτοσέλιδα, κατέληξε στην άκρη, να χάνεται ανάμεσα στις λέξεις».

Σε άλλα σχετικά νέα, ο δίσκος που ετοιμάζει ο Steven Wilson μαζί με τον Aviv Geffen για τους Blackfield θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου 2017, αντί για αυτόν τον Νοέμβριο, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα teaser με καινούργια μουσική μέσω YouTube.

  • SHARE
  • TWEET