Έρχεται το τρίτο Gyftopoulou Str. Fest στο Χαλάνδρι

Θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Ιουλίου

30/06/2016 @ 10:59

Το Σάββατο 2 Ιουλίου ο πεζόδρομος της Γυφτοπούλου στο κέντρο του Χαλανδρίου θα μετατραπεί σε μια μεγάλη μουσική σκηνή η οποία θα φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα συγκροτήματα της Αθήνας. Είναι το τρίτο κατά σειρά φεστιβάλ που διοργανώνουν οι «άνθρωποι» της Γυφτοπούλου και αυτήν τη φορά φαίνεται ότι δεν αστειεύονται! Το φετινό line-up αποτελούν οι Vodka Juniors, The Thriller, Whereswilder, 7-Odds, The Overjoyed και Dr Awkward & The Screws, οι οποίοι θα αναλάβουν να γεμίσουν μουσική το κέντρο του Χαλανδρίου για όλο το απόγευμα - βράδυ του Σαββάτου. Η είσοδος είναι όπως πάντα ελεύθερη. Φέρτε μαζί αρκετή ενέργεια και όποιος αντέξει!!!

Την διοργάνωση έχουν αναλάβει το Big Mouth, Κομμωτήριο Bar και White Monkey. Όμως σημαντική είναι η συμβολή και φέτος, των μαγαζιών της ευρύτερης γειτονιάς, Κομπολόϊ, Τρείς και ο Κούκος, SakeTattoo και Monsterville αλλά και τα εκτός Χαλανδρίου Brands, όπως Color Skateboards και Goodbie.

Επίσης σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι φέτος στον ίδιο χώρο θα διεξαχθεί και το ετήσιο Skate Contest, με τίτλο Skate And The City.

Ώρα έναρξης συναυλίας: 17:30
Ώρα έναρξης Skate And The City: 16:00

Gyftopoulou Street Fest 2016

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET