Guns N' Roses, The Cure και Red Hot Chili Peppers υποψήφιοι για το Rock And Roll Hall Of Fame

28/09/2011 @ 11:34
Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τη φετινή τελετή του Rock And Roll Hall Of Fame.

Ανάμεσά τους βρίσκουμε ονόματα όπως οι Guns N' Roses, οι The Cure, και η Joan Jett, οι οποίοι προτείνονται για πρώτη φορά, ενώ έχουμε και προηγούμενους υποψήφιους στη λίστα, όπως οι Beastie Boys και οι Red Hot Chili Peppers. Τα ονόματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα ανακοινωθούν σε τελετή στις 14 Απριλίου 2012, στο Cleveland του Ohio, όπου στεγάζεται το Rock And Roll Hall Of Fame και το Μουσείο του.

Πολλά συγκροτήματα, μεταξύ των οποίων οι Talking Heads, οι The Police και οι Led Zeppelin, έδωσαν μοναδικές εμφανίσεις στην εκδήλωση για την είσοδό τους στο Rock And Roll Hall Of Fame. Αν τελικά οι Guns N' Roses βρεθούν στις πρώτες θέσεις της ψηφοφορίας, τότε οι οπαδοί του συγκροτήματος μπορούν να ελπίζουν για επανένωση τους στη σκηνή.

Σε συνέντευξή του το 2010, σε σχετική ερώτηση, ο Slash είχε δηλώσει πως δεν ξέρει τι θα συμβεί σε τέτοιο ενδεχόμενο. «Δεν έχω ιδέα πώς υποτίθεται ότι πρέπει να πάει κάτι τέτοιο. Αν ο Axl, ο Duff, o Izzy κι εγώ αρχίσουμε να επικοινωνούμε, τότε θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Αν όχι, ένας Θεός ξέρει».
  • SHARE
  • TWEET