Γιοκαρίνης, Κροκίδης και Motivo4 στο Στίγμα - Κερδίστε προσκλήσεις!

23/03/2004 @ 17:52
Κερδίστε δέκα διπλές προσκλήσεις (με ποτό) για τις επερχόμενες συναυλίες των Γιοκαρίνη - Κροκίδη και Motivo4 (2 και 3 Απριλίου αντίστοιχα) στη μουσική σκηνή "Στίγμα" στον Πειραιά. Στείλτε μας απλώς ένα e-mail στο info@rocking.gr με τίτλο "Στίγμα" και στο κύριο μέρος τα στοιχεία σας αλλά και ποια από τις 2 συναυλίες επιθυμείτε να παρακολουθήσετε (μπορείτε να συμμετάσχετε και στις 2)! Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μια μέρα νωρίτερα! Διαβάστε όμως το δελτίο τύπου των συναυλιών για να πάρετε μια πρώτη γεύση.

Δυναμικά ξεκινά ο Απρίλιος στη μουσική σκηνή «στίγμα» στον Πειραιά. Ο καλύτερος χώρος της πόλης συνεχίζει πάντα με live διάθεση αποδεικνύοντας ότι φέτος στα νότια κάτι έχει αλλάξει. Την Παρασκευή 2 Απριλίου οι γκριζομάλληδες της ροκ Γιάννης Γιοκαρίνης και Χριστόφορος Κροκίδης θα δώσουν μια και μοναδική συναυλία για όσους δεν άλλαξαν στο πέρασμα των χρόνων αλλά και για όσους ζουν και ακούν με φόντο τη ροκ διάθεση. Το Σάββατο 3 Απριλίου οι Motivo 4 με τον μοναδικό ξεχωριστό τους ήχο έρχονται να αφήσουν το δικό τους μουσικό «στίγμα». Μαζί τους επί σκηνής δυο νεανικά σχήματα: Οι Έλυτρον και οι Ρόδες.



Ώρα έναρξης 23:00

Μουσική Σκηνή «στίγμα» Αλιπέδου και Μακρών Τειχών 5 (κοντά στη πλατεία Ιπποδαμείας) Πειραιάς.
Τηλ 210-4178794, 210-4176903 Φαξ 210-4176357
musicstigma@yahoo.gr
www.stigma-live.tk

Λίγα λόγια για τους Μotivo4

• Website:www.motivo4.gr

• Άννα Καρλαύτη: φωνή, πλήκτρα
• Γιώργος Αρχοντάκης: μπάσο, programming, ηλ. κιθάρες
• Άρης Τσουκαντάς: τύμπανα, programming, ηλ. κιθάρες
• Κώστας Σαββίδης: ηλεκτρικές κιθάρες
• Γιάννης Κουτσουκέλης: φωνή, ακουστικές κιθάρες, φυσαρμόνικα

Η ιστορία των Motivo 4 ξεκινά το 1997 όπου τρεις φίλοι μουσικοί (Γιώργος Αρχοντάκης - Κώστας Σαββίδης - Τάκης Αργυρίου) παίζοντας μαζί σε διάφορα σχήματα αποφασίζουν να φτιάξουν μια μπάντα. Σ' ένα στούντιο ηχογραφήσεων γνωρίζονται με την Άννα Καρλαύτη η οποία μπαίνει στην παρέα και το σχήμα αποκτά τραγουδίστρια - πιανίστρια και λίγο αργότερα το όνομα Motivo 4, επειδή τα μέλη είναι 4. Το 1999 προστίθεται στο γκρουπ ο Γιάννης Κουτσουκέλης. (Το όνομα όμως παραμένει Motivo 4). Τον Φεβρουάριο του 2000 υπογράφουν συμβόλαιο στην FM Records και τον Μάιο κυκλοφορεί το πρώτο album με τίτλο «Στη Σκιά της Σελήνης». Αρχές 2002 την θέση του ντράμερ παίρνει ο Άρης Τσουκαντάς από τους Love in Sadness. Ξεκινά μία περίοδος με πρόβες για τις ανάγκες των ζωντανών εμφανίσεων και ταυτόχρονα δουλεύεται το καινούριο υλικό του συγκροτήματος.

Το καλοκαίρι του 2002 ξεκινούν οι ηχογραφήσεις του νέου δίσκου με τίτλο «Αν δεις να ακροβατώ...». Το album κυκλοφορεί τον Σεπτέμβρη του 2003.

Τρία χρόνια μετά τη «Σκιά της Σελήνης» βρίσκουμε τους Motivo 4 μουσικά ανανεωμένους. Νέα στοιχεία, καινούργια άποψη στη σύνθεση που τείνει να ξεφύγει από το καθιερωμένο ύφος της ελληνικής σκηνής. Εκεί που το ροκ συναντά τον ηλεκτρονικό ήχο το trip hop ξετυλίγεται και αφήνει μια γλυκιά μελωδία. Ξεκάθαρες μελωδικές γραμμές που καμουφλάρονται κάτω από groovy μπάσο - ντραμς και samples, για να κορυφωθούν τα ρεφρέν με ηλεκτρισμό και κιθαριστική ένταση. Η φωνή της τραγουδίστριας Άννας Καρλαύτη, αναμφίβολα εκπληκτική, ερμηνεύει μοναδικά δίχως υπερβολές όλα τα τραγούδια του δίσκου που αποτελεί πρόταση στη σημερινή δισκογραφία.

Τραγούδια όπως τα: «Παγίδα», «Μπορεί», «Δεν θέλω να ξέρω», όπως επίσης και το ομότιτλο του δίσκου ξεχωρίζουν με το πρώτο άκουσμα ενώ η «διαφορετική» παρουσίαση του «Οι παλιοί μας φίλοι» (αγαπημένο τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου) θα ενθουσιάσει παλιούς και νέους ακροατές. Τα «Ποντίκια στην αγορά» του Σωκράτη Μάλαμα θα τα αγαπήσουμε από τη φωνή του Γιάννη Κουτσουκέλη ο οποίος επίσης τραγουδάει και την υπέροχη μπαλάντα «Καινούργια Διλήμματα».

Πέντε πολύ καλοί μουσικοί που θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον χειμώνα να μας παρουσιάζουν τον νέο τους δίσκο και να αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η ελληνική μουσική σκηνή παραμένει πάντα δυνατή. Ένα σχήμα που καταφέρνει να ξεχωρίζει τόσο από την δυναμική του μουσική όσο και από την εκπληκτική σκηνική του παρουσία.



Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET