Γιατί οι Tool έγιναν έξαλλοι με τη διαρροή του νέου τραγουδιού τους;

Η μπάντα εξηγεί στους οπαδούς της, τι ακριβώς συνέβη σήμερα 1η Απριλίου…

01/04/2015 @ 11:36
Όσοι από εσάς παρακολουθείτε τις σελίδες των Tool σε facebook και YouTube, πιθανότατα βρεθήκατε με το στόμα ανοιχτό βλέποντας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 31ης Μαρτίου, ένα νέο τραγούδι τους να έχει διαρρεύσει!

Οι Tool βέβαια σκέφτηκαν να μας κάνουν πρωταπριλιάτικη πλάκα «ανεβάζοντας» ένα τραγούδι από τους Μεξικανούς folk pop Hechizeros Band και να… επιμένουν μέσω post τους στο facebook, πως εκείνοι έκλεψαν τη δουλειά τους! Το video έχει ημερομηνία 32 Μαρτίου 2015 και hashtag το #sueeverybody (μηνύστε τους πάντες).

Οι Tool έγραψαν: «Αυτή η διαρροή είναι ανησυχητική σε πολλά επίπεδα. Καταρχήν, είναι εκνευριστικό να είναι διαθέσιμη η ανολοκλήρωτη δουλειά σου στο διαδίκτυο χωρίς την συγκατάθεσή σου. Και δεύτερον, είναι εξοργιστικό κάποιος να την κάνει αμέσως δική του! Δεν ενθαρρύνουμε κανέναν σας να ακούσει το τραγούδι γιατί είναι μισοτελειωμένο και θα χαλάσει αυτά που ετοιμάζουμε. Aν πρέπει όμως, ακούστε και τις δυο εκδοχές για να διαπιστώσετε πως είναι ουσιαστικά όμοιες. Είναι ξεκάθαρη υπόθεση κλοπής».

Ακούστε το τραγούδι των… Tool από εδώ και τους «κλέφτες» από εδώ.
  • SHARE
  • TWEET