Γιατί ο Slash «έκοψε» τον Corey Taylor από τους Velvet Revolver;

Ο κιθαρίστας εξηγεί γιατί είπε «όχι» και στον Sebastian Bach. Η αντίδραση του Taylor

17/10/2014 @ 15:26
Οι Velvet Revolver έχουν μείνει χωρίς τραγουδιστή από το 2008 όταν ο Scott Weiland αποχώρησε από τη μπάντα.

Όπως παραδέχτηκε πρόσφατα ο Slash, ο τραγουδιστής των Slipknot και Stone Sour ήταν αυτός που έφτασε κοντά να γίνει ο frontman, αλλά η δική του αρνητική γνώμη έπαιξε τελικά καθοριστικό ρόλο. «Ολοι ήθελαν τον Corey. Τον αγαπώ μέχρι θανάτου, αλλά η προοπτική να γίνει η φωνή των Revolver, ήταν λιγάκι… ποιά είναι η κατάλληλη λέξη για αυτό; Ξέρετε πως τραγουδάει. Είναι macho. Δεν είχε τα στοιχεία που πιστεύω πως χρειάζονται. Ετσι δεν προχώρησε. Αλλά έφτασε πολύ κοντά» είναι η αποκάλυψη του Slash.

Oσο για τον Sebastian Bach των Skid Row, με τον οποίο είναι χρόνια φίλοι και έκανε οντισιόν πριν έρθει ο Weiland, είπε πως θα ακούγονταν σαν… Skid N’ Roses! Ο Corey Taylor, είχε κάνει πρόβες με τη μπάντα το 2010 ενώ είχαν ηχογραφήσει και μερικά τραγούδια. Το 2012 σε συνέντευξή του είχε πει πως θέλει να γεφυρώσει τη διαφορά μεταξύ Axl Rose και Weiland. «Αυτό που θα έδινα θα ήταν η σιγουριά, ο επαγγελματισμός και η καλή διάθεση. Ο Weiland ήταν γενικά αρνητικός τύπος, δεν μπορούσες να βασιστείς πάνω του».

Οσο για όσα είπε για αυτόν ο Slash, o Taylor ήταν διπλωματικός μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή πριν λίγες: «Μαντεύω πως απλά δεν δούλεψε για αυτόν. Είναι ο Slash και έχει δικαίωμα να το πει, δεν θα διαφωνήσω. Ηταν ωραίο και cool που τζάμαρα με αυτούς τους τύπους και έγιναν καλοί μου φίλοι».

  • SHARE
  • TWEET