Για τι μετανιώνει ο Phil Anselmo;

Ο πρώην τραγουδιστής των Pantera θα ήθελε να γυρίσει πίσω το χρόνο

14/07/2015 @ 12:43
Η σημαία του Αμερικανικού Νότου, ή «των Νοτίων» είναι γνωστή ως Συνομόσπονδη Σημαία (Confederate flag) και παραμένει μέχει σήμερα θέμα διαμάχης στις Η.Π.Α.

Η σημαία έχει συνδεθεί ιστορικά, για τους πολέμιούς της, με ρατσιστικές ρίζες και την περασμένη εβδομάδα αφαιρέθηκε από το δικαστήριο στην Νότια Καρολίνα, μεά από διαμαρτυρίες.

Ο Phil Anselmo, σε πρόσφατη συνέντευξή του, παραδέχτηκε πως αν μπορούσε να γυρίσει πίσω το χρόνο, δεν θα χρησιμοποιούσε τη σημαία με τους Pantera αλλά και τους Superjoint Ritual.

«Το έχω μετανιώσει, μετά από όλη αυτή τη φασαρία. Βέβαια, εμείς τη βάλαμε σε εξώφυλλα και ως banner σε συναυλίες μας, από την αγάπη μας και μόνο σε μπάντες όπως οι Lynyrd Skynyrd. Ποτέ δεν είναι σωστό να προωθείς το μίσος, αλλά ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι προσβάλλαμε. Εύχομαι όλοι να τα βρίσκουν μεταξύ τους».

Ο Anselmo μετανιώνει επίσης και για το δεύτερο δίσκο των Superjoint Ritual, το "A Lethal Does Of American Hatred" του 2003. «Κυρίως σε επίπεδο στίχων, είναι ο δίσκος που δεν μπορώ πλέον να υποστηρίξω».
  • SHARE
  • TWEET