Φτιάξε τον δίσκο των ονείρων σου με 12 δολάρια

Δισκοπωλείο στο Τορόντο τυπώνει μεμονωμένα πολυτελή 7ιντσα κατά παραγγελία

16/04/2015 @ 13:42
Νωρίτερα αυτές τις μέρες σας παρουσιάσαμε μία συσκευή που επιτρέπει σε κάθε αρχείο mp3 να ακουστεί από πικ-απ. Αν θεωρήσατε ότι έτσι «κλέβεις», δείτε τώρα τί μπορεί κάνει για σας το δισκοπωλείο Sonic Boom στο Τορόντο του Καναδά.

Ο πολυμήχανος Andy March της Monotype Audio Disk Cutting –και επίσης της εταιρείας παραγωγής κασετών Craft Singles και της τοπικής μπάντας Crosss- έφτιαξε μέσα στο μαγαζί του μια πρέσα βινυλίου και μπορεί να φτιάξει ένα 7ιντσο δισκάκι με τυπωμένη φωτογραφία πάνω του (picture disc) που να περιέχει ό,τι του ζητήσετε!

Τα δισκάκια μπορούν να χωρέσουν 7 λεπτά μουσικής ή ό,τι άλλου επιθυμεί ο πελάτης σε κάθε πλευρά και ακούγονται στις 33 στροφές. Ο March διατίθεται να τυπώσει πάνω τους οποιαδήποτε εικόνα σας κάνει κέφι και μάλιστα επί τόπου! Ένα μοναδικό αντίτυπο κοστίζει γύρω στα 12 δολάρια και η παραγγελία μπορεί να ανέλθει μέχρι τις 50 κόπιες, με την τελική τιμή να εξαρτάται από το πλήθος των αντιτύπων. Όπως έχει αναφερθεί, ο ήχος είναι πεντακάθαρος, τα βινύλια ακούγονται τέλεια και, όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας στην φωτογραφία πάνω, δείχνουν φανταστικά!

Για παραγγελίες, μπορείτε είτε να επισκεφθείτε το κατάστημα που λέει ο λόγος, είτε να στείλετε ένα email στην διεύθυνση monotypeaudio@gmail.com. Μεμονωμένες ή μικρές παραγγελίες παραδίδονται σε λίγα λεπτά, ενώ μεγαλύτερου όγκου παραδόσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο.

Αν δεν διαμένετε στον Καναδά, μην ανησυχείτε! Ο Andy στέλνει σε όλον τον κόσμο.
  • SHARE
  • TWEET