Φίλιππος Πλιάτσικας: «Oι Πυξ Λαξ με βίαιο τρόπο πρέπει να κλείσουν τον κύκλο τους» / Δείτε video από την τελική πρόβα

26/05/2011 @ 13:02
Το Rocking.gr βρέθηκε την Τετάρτη, 25 Μαΐου στο TerraVibe Park, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει των επερχόμενων συναυλιών των Πυξ Λαξ στη χώρα μας.

Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη που παραχωρήθηκε στα ελληνικά media οι υπεύθυνοι της Didi Music μοιράστηκαν μαζί μας κάποιες λεπτομέρειες για την παραγωγή των επικείμενων συναυλιών των Πυξ Λαξ στην Ελλάδα (η οποία θα είναι η μεγαλύτερη που έχει εξ' ολοκλήρου αναλάβει η ίδια η εταιρία), τονίζοντας μάλιστα ότι, σύμφωνα με την έως τώρα προπώληση, αναμένεται 100% πληρότητα σε κάθε μία από τις εμφανίσεις του συγκροτήματος.

Στη συνέχεια, οι Φίλιππος Πλιάτσικας και Μπάμπης Στόκας, αφού ευχαρίστησαν τον διοργανωτή και το χορηγό της συναυλίας, μίλησαν για τον Μάνο Ξυδούς, την ιδέα του για την επετειακή περιοδεία και τους οπαδούς, τους οποίους ευχαρίστησαν για τη θεαματική προπώληση.

Σε ερώτηση για τη συμμετοχή φίλων και παλιών συνοδοιπόρων στις καλοκαιρινές συναυλίες, ο Μπάμπης Στόκας δήλωσε πως αυτή τη φορά οι συναυλίες αφορούν μόνο τους Πυξ Λαξ και δε θα επαναλάβουν το concept της παλαιότερης εμφάνισης τους στο Λυκαβηττό.

Τέλος, αναφορικά με το μέλλον των Πυξ Λαξ δήλωσαν:

Μ. Στόκας: «To σχέδιο ήταν [η περιοδεία] να γίνει στα 10 χρόνια, γίνεται στα 7, λόγω της κακιάς στιγμής... που έφυγε ο Μάνος. Δεν υπάρχει λόγος, δεν έχουμε σκοπό να συνεχίσει η μπάντα αυτή να παίζει, γιατί λείπει ένα μεγάλο κομμάτι από εμάς. Δε νομίζω να κάνουμε κάτι».

Φ. Πλιάτσικας: «Εμείς με τα υπόλοιπα παιδιά μπορεί να ξαναβρεθούμε γιατί γουστάρει ο ένας τον άλλον έτσι κι αλλιώς, αλλά οι Πυξ Λαξ με βίαιο τρόπο πρέπει να κλείσουν τον κύκλο τους».



Μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε live τους Πυξ Λαξ, στην τελική τους πρόβα πριν από τη συναυλία τους στο Ολυμπιακό Στάδιο, την Τετάρτη, 13 Ιουλίου.

Ακολουθούν video από 3 κομμάτια των Πυξ Λαξ, όπως αυτά ακούστηκαν την Τετάρτη, 25 Μαΐου στο TerraVibe Park:







Συνολικά παρουσιάστηκαν ζωντανά 16 τραγούδια:

01. Μοναξιά Μου Όλα
02. Ένα Πέπλο Της Σιωπής Θα Σκεπάζει Σαν Μπαμπούλας Την Ζωή Μας
03. Ένα Παιδί Περπατάει Με Τα Χέρια
04. Εσύ Εκεί (Μάνος Ξυδούς στο video wall)
05. You Get In Love
06. Η Εικόνα Του Χειμώνα
07. Πούλα Με
08. Τι Είναι Αυτό Που Μας Ενώνει
09. Συνήθεια (προσωπικό του Μπάμπη Στόκα)
10. Ένα Γέλιο Κρεμασμένο Στο Μπαλκόνι
11. Αν Θα Μπορούσα Τον Κόσμο Να Άλλαζα (προσωπικό του Φίλιππου Πλιάτσικα)
12. Μόνο Για Κείνη Μη Μου Λες
13. Οι Παλιές Αγάπες Πάνε Στον Παράδεισο
14. Μια Συνουσία Μυστική
15. Έπαψες Αγάπη Να Θυμίζεις
16. Πυξίδα

H έναρξη του Πυξ Λαξ Tour 2011 θα γίνει στην πόλη των Ιωαννίνων, στις 8 Ιουνίου, ενώ θα ακολουθήσει στις 13 Ιουλίου η συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο. Συγκεκριμένα, το tour περιλαμβάνει τις παρακάτω πόλεις:

* 8/6 Γιάννενα
* 13/7 Αθήνα
* 7/9 Θεσσαλονίκη
* 17/9 Πάτρα
* 26/9 Ηράκλειο Κρήτης
  • SHARE
  • TWEET