Fates Warning και Arch Enemy στην Ελλάδα

09/10/2007 @ 08:07
Δύο νέα σχήματα του μεταλικού ήχου έρχονται να προστεθούν στο συναυλιακό πρόγραμμα του Νοεμβρίου. Πρόκειται για τους Fates Warning, οι οποίοι θα εμφανιστούν στο Gagarin 205 τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, και τους Arch Enemy που θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο, λίγες μέρες πριν, στις 11 του μηνός. Λεπτομέρειες για τη συναυλία των Arch Enemy δεν έχουμε ακόμα, όμως για τους Fates Warning μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω το δελτίο Τύπου των διοργανωτών.

Το περιοδικό Rock Hard και η Didi Music - Βig Star Promotion συνεργάζονται για την παρουσίαση του live των Fates Warning εγκαινιάζοντας μία σειρά από events και συναυλίες με δημοφιλή αλλά και ανερχόμενα συγκροτήματα, ενώνοντας τις δυνάμεις τους και προσφέροντας δυναμικό θέαμα με όσο το δυνατόν πιο ελκυστική τιμή εισιτηρίου.

Αυτές οι εκδηλώσεις θα γίνονται κάτω από τον τίτλο "Rock Hard live experience" και φέρνουν τους αγαπημένους στο ελληνικό κοινό καλλιτέχνες ακόμα πιο κοντά σ' αυτό, αποδεικνύοντας ότι το Rock Hard είναι κάτι παραπάνω από απλό περιοδικό.

Όλα αυτά σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη εταιρία διοργανώσεως συναυλιών στην Ελλάδα, τη Didi Music, κάτι που αποτελεί εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα.

Ένας από τους αέναους μύθους στην ιστορία του heavy metal, αναφορικά με τους Έλληνες -κι όχι μόνο- οπαδούς, αναφέρει ότι αν υπήρχε ένα σχήμα που έχει αδικηθεί στην ιστορία αυτής της μουσικής, αυτό είναι οι Fates Warning. Ένα από τα μέλη της επονομαζόμενης Αγίας Τριάδας του progressive metal, μαζί με τους Dream Theater και τους Queensryche, και ταυτόχρονα από τα πιο επιδραστικά σχήματα που πέρασαν ποτέ από τη σκληρή μουσική.

Στις 19 Νοεμβρίου, στο Gagarin 205, οι Fates Warning θα μας παρουσιάσουν μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα τους, με μία σύνθεση που όλοι θα επιθυμούσαν να δουν. Ο -ελληνικής καταγωγής- κιθαρίστας και ιθύνων νους του γκρουπ Jim Matheos, μαζί με τον Ray Alder (έναν από τους σημαντικότερους τραγουδιστές του κινήματος κι όχι μόνο) και τον μπασίστα Joey Vera θα πλαισιώνονται από τον Frank Aresti στη δεύτερη κιθάρα, ο οποίος υπήρξε καθοριστικής σημασίας μέλος στον ήχο των Fates Warning τη δεκαετία 1986-1996 και τον εξαιρετικό ντράμερ Bobby Jarzombek που έχει παίξει σε σχήματα όπως οι Spastic Ink, Iced Earth, Riot, Demons & Wizards αλλά και στις μπάντες του Rob Halford (Judas Priest) και Sebastian Bach (ex-Skid Row).

Είναι βέβαιο ότι οι Fates Warning θα μας προσφέρουν για μία ακόμη φορά ανεπανάληπτες στιγμές με τη γλυκιά μελαγχολία που αναδύει η μουσική τους και θα αφήσουν το κοινό τους εκστασιασμένο.

To show θα πλαισιωθεί με dj set από τους συντάκτες του περιοδικού.
... and the road goes on forever.

Doors open: 19.30
Tickets: 25 euro
On sale soon at Ticket House & ticketpro.gr
  • SHARE
  • TWEET