Έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή ο Clarence Clemons

20/06/2011 @ 10:50
Το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από λίγες ημέρες ο σαξοφωνίστας της E Street Band, Clarence Clemons, απέβη τελικά θανάσιμο, μιας και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών.

Ο επί σαράντα χρόνια φίλος και συνεργάτης του Bruce Springsteen νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε κλινική στη Florida έπειτα από το εγκεφαλικό και, παρόλες τις θετικές ενδείξεις και τη σταθερότητα της κατάστασης της υγείας του πριν από μόλις τρεις ημέρες, δεν κατάφερε να επανέλθει.

«Ο χαμός του είναι ανυπολόγιστος και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες που γνωρίσαμε αυτόν τον άνθρωπο και είχαμε την τύχη να συνυπάρξουμε στο πλευρό του για όλα αυτά τα χρόνια. Η ζωή, η μνήμη και η αγάπη του θα συνεχίσουν να υπάρχουν μέσω της μπάντας», δήλωσε ο Springsteen λίγο μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Clemons.

Ο Clarence Clemons ξεκίνησε να ασχολείται με το σαξόφωνο από εννέα χρονών και κατά το παρελθόν είχε συνεργαστεί με τους Grateful Dead, Aretha Franklin, Jackson Browne και άλλους, ενώ η τελευταία ζωντανή του εμφάνιση ήταν τον περασμένο Μάιο στο American Idol, μαζί με τη Lady Gaga.
  • SHARE
  • TWEET