Ευρωπαϊκή περιοδεία για τους δικούς μας Full Houze

Οι Full Houze ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους, μπαίνουν στο αγαπημένο τους van και ξεκινούν για ευρωπαϊκή περιοδεία τον Ιούλιο

02/07/2015 @ 10:26
Στα χνάρια του δρόμου που χάραξαν το 2011 οι Full Houze, ανοίγοντας για πρώτη φορά τα φτερά τους στον ευρωπαϊκό ορίζοντα (Bike Rock Festival -Mitrovica), κάθε καλοκαίρι που ακολούθησε, το ταξίδι μεγάλωνε!

Το 2012 στη Ρωσία στο Total Flame / Blues Bike festival, το 2013 με την mini tour σε Σερβία, Κροατία, Γαλλία, το 2014 ξανά στη Μόσχα στο Blues Bike Festival ως headliners αυτήν τη φορά, για να φτάσουν στη φετινή περιοδεία:

Γερμανία, Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Ρουμανία και Σερβία είναι οι χώρες στις οποίες θα δώσουν συναυλίες στο διάστημα 4 έως 20 Ιουλίου. Ξεχωρίζουν οι συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ όπως το Suwalki Blues Festival στην Πολωνία (δίπλα σε Coco Montoya, James Blood Ulmer και Ronny Drayton, Chris Farlowe των Colosseum κ.ά.) και το Rock Am Bad Festival στη Γερμανία.

Κλείνουν έτσι με τον καλύτερο τρόπο μια «γεμάτη» σεζόν που περιλάμβανε εμφανίσεις σε εβδομαδιαία βάση στο Blue Barrel, καθώς και σε άλλα stage της Θεσσαλονίκης (Το Δέντρο στο Bar, Καφωδείο Ελληνικό). Παράλληλα, πατάνε προσωρινά «pause» στις ηχογραφήσεις του δεύτερου άλμπουμ τους, το οποίο θα ολοκληρώσουν μέσα στο καλοκαίρι.

Τώρα είναι ώρα να γράψουν χιλιόμετρα, ώρα να ακουστεί η φωνή τους μακριά από εδώ, σε αυτιά που ίσως να ξέρουν -ίσως και όχι- ότι η χώρα μας βγάζει μπάντες που γράφουν μουσική και τιμάνε το stage, ώρα να ζήσουν νέες ιστορίες που με τη σειρά τους θα γίνουν στίχοι και θα γεννήσουν νέα τραγούδια...

The road always goes on.

Full Houze European Tour 2015

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET