Έρχεται το 2ο Φεστιβάλ Στρογγύλη στη Σαντορίνη

Από τις 9 ως τις 12 Ιουλίου

12/06/2015 @ 10:32
2ο Φεστιβάλ Στρογγύλη - Πρόγραμμα:

Ο Δημοτικός Αθλητικός Αθλητικός Πολιτιστικός Οργανισμός Σαντορίνης διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Στρογγύλη στις 9-10-11 & 12 Ιουλίου 2015 στον προαύλιο χώρου του Κλειστού Γυμναστηρίου. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

9 Ιουλίου 2015
Τιμή εισόδου: Δωρεάν

Φλώρα Χρυσού - Χρήστος Νινιός
Με ήδη ένα προσωπικό δίσκο και αρκετά δικά της τραγούδια στη μουσική της... φαρέτρα η συντοπίτισσά μας επιστρέφει στον τόπο που μεγάλωσε για να μας ξανασυστηθεί. Μαζί της αυτή τη φορά θα είναι ο Χρήστος Νινιός, ο οποίος πραγματοποίησε την εμφάνισή του πριν λίγους μήνες στα ραδιόφωνα με το τραγούδι του "Γράμμα Στο Θεό" και αμέσως έκανε αίσθηση με την ξεχωριστή φωνή του.

Πέτρος Θεοτοκάτος
Ένας  εκπρόσωπος της ελληνικής ροκ πρόκειται να μας θυμήσει αλλοτινές εποχές, μέσα από τραγούδια του όπως το "Θα Χαθώ", "Δική Μας Η Νύχτα" και πολλά ακόμα απ' την προσωπική του δισκογραφία, ενώ θα ερμηνεύσει και αγαπημένες διασκευές της διεθνούς ροκ σκηνής.

Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
Γνωστός και ως "άνθρωπος ορχήστρα", καθώς αποτελεί μόνος του μία μπάντα, συνθέτης, τραγουδιστής και εξαιρετικός performer θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο χιούμορ και πρωτοτυπία, βασισμένο στους δύο προσωπικούς του δίσκους "Γαμώ Την Καταδίκη Μου" και "Ένας Τρελός". Μία πραγματική ξεχωριστή εμπειρία επί σκηνής.

10 Ιουλίου 2015
Τιμή εισόδου: 10 ευρώ

Ανδριάνα Μπάμπαλη -  Ρους
Για πρώτη φορά συνεργάζονται οι δύο καλλιτέχνες σ' ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στις μουσικές καταβολές τους που τους έφεραν στο σήμερα. Από Τρύπες και Ξύλινα Σπαθιά μέχρι Παπάζογλου και Μάλαμα, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά και δικά τους κομμάτια όπως το συντριπτικό χιτ του πρώτου νικητή του διαγωνισμού Jumping Fish Ρους "Εξαιρέσεις", το "Κόκκινο Φως" ή τα τραγούδια "Μοίρα Μου Έγινες", "Δες Καθαρά" και "Γίνε Κομμάτια" της Μπάμπαλη.

Ελένη Βιτάλη - Γλυκερία
Συνεχίζοντας τη μεγάλη επιτυχία του χειμώνα οι δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες του ελληνικού πενταγράμμου ενώνουν τις μαγικές φωνές τους για να χαρίσουν στο κοινό τους μία αξέχαστη μουσική παράσταση. Πρόκειται για μία... εντυπωσιακή συνύπαρξη επί σκηνής σ' ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια "σταθμούς" από τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής τους δισκογραφίας, αλλά και μεγάλων Ελλήνων συνθετών.

11 Ιουλίου 2015
Τιμή εισόδου: 10 ευρώ

Θάνος Μικρούτσικος - Αφροδίτη Μάνου - Κώστας Θωμαΐδης
Ένα πέρασμα από το τότε στο τώρα μέσα απ' τις χαρισματικές φωνές της Αφροδίτης και του Κώστα πλαισιομένες απ' τον ένα και μοναδικό Θάνο Μικρούτσικο μας υπόσχεται ένα ανεπανάληπτο μουσικό... ταξίδι με τραγούδια της αθωότητας και της μνήμης, όπως "Η Πιο Όμορφη Θάλασσα", "Η Ρόζα", "Η Πυρόγα" και πολλά άλλα.

Κίτρινα Ποδήλατα - Πάνος Κατσιμίχας
Δύο μουσικές γενιές τόσο διαφορετικές, μα και τόσο ίδιες συναντώνται σε μία εκρηκτική μουσική σύμπραξη και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες στιγμές απ' την δισκογραφία των αδελφών Κατσιμίχα, την προσωπική δισκογραφία του Πάνου και φυσικά με τις πολλές επιτυχίες των Κίτρινων Ποδηλάτων με την ανεξάντλητη ενέργεια και την εκπληκτική σκηνική παρουσία.

12 Ιουλίου 2015
Τιμή εισόδου: 10 ευρώ

Μπάμπης Στόκας
Θα έρθει για να... μείνει εδώ και να μετατρέψει τον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου σε μια "Αυλή Των Τρελών". Μια μουσική αναδρομή με κομμάτια απ' την συμμετοχή του στους Πυξ Λαξ, τραγούδια της προσωπικής του διαδρομής, αλλά και μια επιλογή του ίδιου του Στόκα από τα λαϊκά που αγαπάει.

Πάνος Μουζουράκης - Πέννυ Μπαλτατζή
Έτοιμοι να... ανατινάξουν τη σκηνή σε μία βραδιά γεμάτη τραγούδι, χορό, μελωδίες από το παρελθόν, αλλά και καινούργιες επιτυχίες έρχονται ο Πάνος και η Πέννυ. Ο ανεπανάληπτος performer θα μας... απογειώσει με τραγούδια όπως το "Μadame", "Το Σαλάμι", το "Μεσημέρι Ξυπνώ", έχοντας "συγκυβερνήτη" στην... πτήση την "ρετρό" και χαρισματική Πέννυ.

Ώρα Έναρξης: 20:30,
Τιμή ενιαίου εισιτηρίου: 20 ευρώ,
Τιμή μεμονωμένου εισιτηρίου: 10 ευρώ.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET