Επιτυχημένη η χειρουργική επέμβαση που έκανε ο Jon Schaffer των Iced Earth

Θα επιστρέψει δριμύτερος σε λίγους μήνες

15/07/2014 @ 10:33
Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Jon Schaffer αποκάλυψε ότι η χειρουργική επέμβαση που έκανε ήταν άκρως επιτυχημένη και ότι θα επιστρέψει δριμύτερος στη σκηνή σε διάστημα λίγων μηνών.

Με ανακοίνωσή του τις αρχές του περασμένου μήνα, ο ιθύνων νους των Iced Earth είχε ενημερώσει τους οπαδούς του ότι ακυρώνονταν όλες οι επερχόμενες συναυλίες του συγκροτήματος, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών εμφανίσεων σε φεστιβάλ.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στις 14 Μαΐου για το Groovey.tv, ο Schaffer είχε δηλώσει:

«Θα μπω στο χειρουργείο για επέμβαση στον δεύτερο αυχενικό σύνδεσμο. Είχα κάνει την πρώτη πριν δεκατέσσερα χρόνια. Όλως τυχαίως, είχαμε παίξει τότε στο Wacken, τρεισήμισι εβδομάδες μετά την επέμβαση και ήμουν με υποστηρικτικό αυχένα και τέτοιες αηδίες. Αυτήν τη φορά, όμως, δεν μπορώ να το κάνω έτσι. Αρχές Σεπτέμβρη με περιμένει το νυστέρι για να διορθώσω μια και καλή το πρόβλημα, επειδή χειροτέρεψε απότομα. Είχε αρχίσει να γίνεται άσχημο ήδη από τις ηχογραφήσεις του "Plagues Of Babylon".»

Παρά τα αρχικά του σχέδια, οι γιατροί τον συμβούλεψαν να μην περιμένει μέχρι τον Σεπτέμβριο και να υποβληθεί στην επέμβαση το συντομότερο δυνατό, κάτι που άλλαξε τα πλάνα του σχετικά με τις συναυλίες. Εν τέλει, όλα πήγαν καλά και το μόνο που μένει είναι η ομαλή ανάρρωση του ταλαντούχου μουσικού.
  • SHARE
  • TWEET