Επιστρέφει στην τηλεόραση το reality του Ozzy Osbourne

Μας έλειψε; Όχι τόσο, αλλά να που επιστρέφει.

08/11/2014 @ 12:28
Η διάσημη σειρά reality του MTV που ακολουθούσε τις ζωές της οικογένειας του Ozzy Osbourne, "The Osbournes", επιστρέφει στην τηλεόραση για μια mini-season.

Το "The Osbournes" παιζόταν αρχικά από το 2002 μέχρι το 2005, σπάζοντας πολλά ρεκόρ για το MTV. Στο show, το οποίο κατηγορήθηκε από πολλούς ως καννιβαλισμός ενός μεγάλου καλλιτέχνη, οι θεατές παρακολουθούσαν τη μάχη της γυναίκας του Ozzy, Sharon, με τον καρκίνο καθώς επίσης και τα προβλήματα που είχαν τα παιδιά του Ozzy, Kelly και Jack, με ναρκωτικά και αλκοολισμό.

Μετά την επιτυχία του "The Osbournes", της πρώτης σειράς όπου κάμερες κατέγραφαν τη ζωή ενός διάσημου καλλιτέχνη, ακολούθησαν κι άλλοι μιμητές: Η ζωή της οικογένειας του Gene Simmons των Kiss στο "Gene Simmons Family Jewels" και η ζωή της οικογένειας του Dee Snider των Twisted Sister στο "Growing Up Twisted".

Τα νέα για την επιστροφή του "The Osbournes" αποκάλυψε η Sharon στο talk show "Loose Women": «Ο Ozzy αποφάσισε ότι θέλει να κάνει μερικά ακόμη επεισόδια. Όχι ολόκληρη σεζόν, απλά οχτώ επεισόδια. Κατά τα τρία χρόνια της σειράς, ήταν μονίμως μεθυσμένος, οπότε θέλει να κάνει κάποια που θα είναι νηφάλιος, όπως είναι τώρα.»
  • SHARE
  • TWEET