Επίσημη ανακοίνωση του Bill Ward για τις συναυλίες των Black Sabbath

16/05/2012 @ 12:33
Ο Bill Ward σε επίσημη ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι είναι οριστικό πως δε θα λάβει μέρος σε καμία από τις τρεις καλοκαιρινές συναυλίες των Black Sabbath.

Στη μακροσκελή ανακοίνωσή του, ο Ward αναφέρει ότι του προτάθηκε να παίξει σε τρία μόνο κομμάτια με την μπάντα στο Download Festival... «Δεν ήθελα να αποδεχτώ αυτήν την προσφορά. Δεν ήμουν έτοιμος να δω έναν άλλον drummer να παίζει το set των Sabbath ενώ εγώ θα συμμετέχω μόνο σε τρία τραγούδια.»

Έπειτα αποκάλυψε ότι του έγινε πρόταση να παίξει στη Σαββατιάτικη συναυλία της μπάντας στο Birmingham δωρεάν, αλλά δεν υπήρχε εγγύηση ότι θα έπαιζε και στις άλλες δύο. «Ξανά για εμένα είναι όλα ή τίποτα. Όφειλα να πω όχι στο Birmingham από την άποψη ότι ήθελα να παίξω σε όλα τα show. Το να πω όχι στο Birmingham ήταν κάτι πολύ δύσκολο. Η οικογένειά μου μεγάλωσε εκεί. Οι Black Sabbath μεγάλωσαν εκεί.»

Σχετικά με τα άλλα μέλη των Black Sabbath είπε: «Δεν τους κρατάω κακία ούτε έχθρα. Τους αγαπάω, τους δέχομαι όπως είναι. Είμαι εξοργισμένος μαζί τους, όπως ενδεχομένως να είναι αυτοί μαζί μου. Η μάχη μου δεν ήταν ποτέ εναντίον τους. Θα τους αγαπώ για πάντα. Κατά τη γνώμη μου, κανείς δε νικάει αυτήν τη φορά. Η μπάντα δε νικάει, όσοι ήθελα το original line-up δε νικάνε... Κανείς... Ούτε καν αυτοί που νόμιζαν ότι νίκησαν...»

Ολόκληρη την ανακοίνωση του Ward μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.
  • SHARE
  • TWEET