Επίσημη ανακοίνωση για τις ακυρώσεις των συναυλιών των Motorhead και την υγεία του Lemmy

03/07/2013 @ 11:28
Μία μέρα μετά την ακύρωση και των υπολοίπων προγραμματισμένων ημερομηνιών της ευρωπαϊκής περιοδείας των Motörhead, η επίσημη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη σελίδα του Lemmy στο facebook έρχεται να δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι οι Motörhead έπρεπε να ακυρώσουν και τις υπόλοιπες έξι ημερομηνίες της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και διευκρινίζει πως ο Lemmy, μετά την ιατρική φροντίδα που δέχτηκε, αντί να αναπαυθεί όπως έπρεπε, επανήλθε στους ρυθμούς του από τη στιγμή που «ένιωθε» καλά.

Ο Lemmy δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας, ήταν μια σκληρή απόφαση για μένα καθώς δεν θέλω να απογοητεύω τους οπαδούς, ειδικά στους καιρούς που η οικονομία είναι κακή και οι άνθρωποι δίνουν τα χρηματά τους για να μας δουν. Μερικές φορές δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο παρά να ακολουθήσεις τις οδηγίες των γιατρών, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα επιστρέψουμε 'δυνατοί'».

Η ανακοίνωση κλείνει ανανεώνοντας το ραντεβού για το ερχόμενο φθινόπωρο και τη κυκλοφορία του "Aftershock", καθυσηχάζοντας παράλληλα τους ανησυχούντες φίλους των Motörhead.
  • SHARE
  • TWEET