Επιβεβαιώνεται το (προσωρινό) «αντίο» των Manic Street Preachers / Τα περιεχόμενα της νέας συλλογής τους

02/09/2011 @ 10:33
Σε συνέχεια των δηλώσεων του για το επερχόμενο μεγάλο διάλειμμα των Manic Street Preachers, ο μπασίστας των Ουαλών, Nicky Wire, αποκάλεσε το τελευταίο τους άλμπουμ, "Postcards From A Young Man", «αποχαιρετιστήρια κυκλοφορία».

Απ' ό,τι φαίνεται, σε πρόσφατη συνέντευξη του σε βρετανικό περιοδικό, ο μπασίστας άφησε (ξανά) έντονα υπονοούμενα για ενδεχόμενη αποχώρηση της μπάντας από τη δισκογραφία, έστω για μικρό χρονικό διάστημα.

«Το "Postcards From A Young Man" είναι σίγουρα και για τους τρεις μας μία από τις αγαπημένες μας δουλειές. Έχει απλά κάτι, μία αίσθηση ότι δώσαμε όλο μας το είναι σε αυτό το άλμπουμ και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να πούμε το αντίο μας, έστω και για λίγο».

Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο show στο Λονδίνο αυτά τα Χριστούγεννα, όπου θα ερμηνεύσει και τα 38 single που έχει κυκλοφορήσει ως τώρα. Ο Wire σχολίασε: «Είναι ένα εντυπωσιακό εγχείρημα, μεγάλη παραγωγή, γιγαντοοθόνες, βίντεο, θα είναι πραγματικά μοναδικό. Και δε θα το κάνουμε ποτέ ξανά, θα είναι κάτι σαν επίλογος».

Πιο πριν, στις 31 Οκτωβρίου, θα κυκλοφορήσει μία συλλογή των εν λόγω single, υπό τον τίτλο "National Treasures", που θα είναι διαθέσιμη στο iTunes ως διπλό CD αλλά και σε set μαζί με DVD. Επιπλέον, θα κυκλοφορήσει box set με 38 vinyl finish CD, μία αφίσα, ένα DVD με όλα τα επίσημα video των single και ένα βινύλιο επτά ιντσών με τα "New Art Riot", "Suicide Alley" και "Jackie Collins Existential Question Time". Ακόμη, οι Manics πρωτοτυπούν, αφού το box set θα περιέχει και καλλυντικά, ένα κραγιόν και καθρεφτάκι. Τέλος, περιορισμένος αριθμός από τα box set θα περιέχει και ένα βινύλιο του single "Motown Junk".
  • SHARE
  • TWEET