Επετειακή συναυλία για τους Acid Death

Στις 10 Ιανουαρίου στο Κύτταρο

12/11/2015 @ 12:10
High Voltage Productions presents:
Acid Death: 5 Years arise from the Ashes. Full anniversary 90 min show with guests.

Acid Death: 10 Γενάρη 2011... Αυτή ήταν η ημερομηνία που και επισήμως επιστρέψαμε, βάζοντας τα κλειδιά σε μια κατασκουριασμένη μηχανή που πήρε μπροστά γρήγορα, πολύ γρήγορα! 10 Γενάρη 2016. 5 χρόνια γεμάτα ενέργεια, σκληρή δουλειά, νέα όνειρα, νέους fans... 10 Γενάρη λοιπόν παρουσιάζουμε ένα επετειακό full set διάρκειας 90 λεπτών με κομμάτια από όλες τις κυκλοφορίες μας στο club Κύτταρο. Με μεγαλη μας χαρά θα έχουμε μαζί τους Aherusia, Soulskinner και Caelestia και αρκετούς guests. See you there!

Η High Voltage Productions, παρουσιάζει:
- Acid Death (5 years arise from the Ashes)
- Aherusia
- Soulskinner
- Caelestia

Acid Death:
10 Γενάρη 2011-10 Γενάρη 2016. Οι Έλληνες εκπρόσωποι του prog / tech death metal κλείνουν 5 χρόνια επιστροφής στα μουσικά δρώμενα. Μετά την κυκλοφορία τους πρόσφατου άλμπουμ "Hall Of Mirrors", έκτη επίσημη κυκλοφορία της μπάντας και πριν τη mini περιοδεία με τους βετεράνους Coroner το Φεβρουάριο του 2016, θα παρουσιάσουν στο club Κύτταρο ένα full headline anniversary set διάρκειας 1 ½ ώρας με κομμάτια από όλες τις δουλειές τους. Μαζί εκλεκτοί guests που συμμετείχαν και στην τελευταία full-length δουλειά τους.

aciddeath.net
facebook.com/aciddeathgr

Aherusia:
Οι Aherusia είναι η αντιπροσωπευτικότερη, folk metal μπάντα της ελληνικής σκηνής. Καινοτόμοι, progressive και επικοί, με μια συνεπή χρήση της ελληνικής μα και της ευρύτερης προ-γρηγοριανης μουσικής παράδοσης, έχουν κυκλοφορήσει δυο εξαιρετικά επιτυχημένα άλμπουμ, εισάγοντας στιχουργικά concept έννοιες που έχουν να κάνουν με φιλοσοφικές ενατενίσεις ιδιαίτερα σήμερα επίκαιρες. Έτσι στο πλαίσιο της περιοδείας τους για την προώθηση του "As I Cross The Seas Of My Soul", παίζουν στο club Κύτταρο με σκοπό να παρουσιάσουν τόσο το προηγούμενο αγαπημένο υλικό τους, αλλά ακυκλοφόρητες εκτελέσεις. Horns Up!

facebook.com/AHERUSIA

Soulskinner:
Οι Soulskinner δημιουργήθηκαν το 1997 και έχουν σταθερή συνέπεια και πορεία σε αυτό που έχουν αφοσιωθεί. Αποτελούμενοι απο μέλη με μακρά προυπηρεσία στη σκηνή (Thou Art Lord, Septicemia, Obsecration, Mortify κ.ά.) υπηρετούν πιστά το είδος που αγαπούν και δημιουργούν άλμπουμ με old-school χαρακτήρα,αισθητική και ηχητική προέγγιση. Ο τελευταίος δίσκος τους, "Crypts Of Ancient Wisdom" (2014, Xtreem Music), μοιράζει αέναο σκοτάδι. Ατόφιο death metal με riff που αναδύονται από άλλες εποχές και συνδυασμός σκοτεινής ατμόσφαιρας με γρήγορους πορωτικούς ρυθμούς. Τα blast εναλλάσονται με αργόσυρτους ρυθμούς, οι κιθάρες μεταμορφώνονται από κοφτερά λεπίδια, σε αργοκίνητα τάνκ και τα φωνητικά αναδύονται από τα βάθη σκοτεινών και μυθικών τόπων, για να τρυπίσουν σώμα και ψυχή! Οι Soulskinner έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μπάντες όπως οι Entombed, Grave, Malevolent Creation, Avulsed, Craniotomy κ.α, και σίγουρα για άλλη μια βραδυά θα δωσουν το 100% της ενέργειας και της μουσικής τους βιαιότητας.

soulskinner.net
facebook.com/Soulskinnerband

Caelestia:
Οι Caelestia (progressive / symphonic extreme metal) ξεκίνησαν στην Αθήνα το έτος 2013 και στις αρχές του 2015 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους, με τίτλο "Beneath Abyss", από την φινλανδική εταιρία Inverse Records. Στο ανωτέρω album συμμετέχουν γνωστά ονόματα της σκηνής, όπως ο τραγουδιστής των Soilwork, Bjorn 'Speed' Strid, αλλά και ο drummer των Sodom, Markus 'Makka' Freiwald.

Οι Caelestia, μεταξύ άλλων, έχουν εμφανιστεί ως support στους Katatonia (Φεβρουάριος 2013) και στους The Vision Bleak (Φεβρουάριος 2014) καθώς και στους Arch Enemy (Νοέμβριος 2015). Το συγκρότημα προγραμματίζει live εμφανίσεις στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, έχοντας ξεκινήσει και ένα δεύτερο κύκλο παγκόσμιας προώθησης του άλμπουμ του μέσω διεθνούς promotion agency.

caelestiaband.com
facebook.com/caelestiaband

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016, club Κύτταρο
(Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα)
Είσοδος: 8 ευρώ
Doors Open: 18:30

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET