Επανένωση των Acid Bath χωρίς τον Dax Riggs (;)

Ψάχνουν τραγουδιστή, με ανάρτηση στο Facebook που «κατέβηκε»

06/06/2014 @ 10:49
Από το 2009 μέχρι σήμερα, υπήρξαν αρκετές φήμες για επανένωση των θρυλικών πιονιέρων του sludge metal (και όχι μόνο), Acid Bath, οι οποίοι είναι ανενεργοί από τον Ιανουάριο του 1997.

Μάλιστα, το 2012, το πιο πρόσφατο lineup του συγκροτήματος, οι κιθαρίστες Sammy Duet (Goatwhore) και Mike Sanchez (Agents Of Oblivion), ο τραγουδιστής Dax Riggs και ο  drummer Jimmy Kyle, είχαν ποστάρει φωτογραφία τους όπου έκαναν παρέα και οι τέσσερις μαζί.

Με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook πριν λίγες μέρες -η οποία έκτοτε έχει κατέβει- ο drummer Kyle ενημέρωσε τον κόσμο ότι οι Acid Bath ψάχνουν τραγουδιστή:



Πολλοί αναρωτήθηκαν πώς θα ήταν οι Acid Bath δίχως την χαρακτηριστική φωνή του Dax Riggs. Από την άλλη, τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι στιγμής και οι οπαδοί του συγκροτήματος, για ακόμη μια φορά, θα πρέπει να περιμένουν στωικά.

Για τον Dax Riggs και τη δουλειά του στους Acid Bath μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα του Μάνου Πατεράκη με το όνομα «10»: Οι λόγοι που ο Dax Riggs είναι πιο cool από εσένα.

Οι Acid Bath έχουν θέση και στο «A Beginner's Guide»: 90s Sludge Metal που σας παρουσίασε το Rocking.gr.
  • SHARE
  • TWEET