"Eνήλικος" ιστότοπος ιδρύει δισκογραφική!

Λέει όχι σε boy bands και teen pop και αναζητά το "απόλυτο τραγούδι-ύμνο"

28/09/2014 @ 12:05
Ο ιστότοπος ενήλικου περιεχομένου ή αλλιώς… πορνογραφικού, το Pornhub, ανακοίνωσε την ίδρυση δισκογραφικής εταιρείας και παράλληλα τον διαγωνισμό για ανεύρεση του τραγουδιού που θα ονομαστεί ως ο "επίσημος ύμνος" της.

Οι υπεύθυνοι του site, το οποίο ονομάζουν ως το νούμερο 1 σε επισκεψιμότητα πορνογραφικό του πλανήτη, ξεκίνησαν ήδη μέσω της Pornhub Records, τον διαγωνισμό για τον "απόλυτο ύμνο". Ο νικητής θα λάβει 5,000 δολάρια για να φτιάξει το video του κομματιού και συνεχή μετάδοσή του μέσω του site που με… απλούς αριθμούς θα αποφέρει μίνιμουμ 500,000 θεάσεις και σίγουρη επιτυχία!

«Δεν μας ενδιαφέρει το τραγούδι και οι στίχοι του να εστιάζουν στο πορνό» λέει ο αντιπρόεδρος της εταιρείας και του ιστότοπου. «Βασιζόμαστε σε διαφημίσεις και αναζητούμε δείγμα μουσικής που θα ελκύει και θα αρέσει σε όσους μας επισκέπτονται, οι οποίοι προέρχονται από κάθε κοινωνικό στρώμα και επίπεδο. Λέμε όχι σε boy bands, teen pop για παράδειγμα. Κάθε είδος είναι ευπρόσδεκτο. Ωριμοι στίχοι για ενήλικο κοινό. Αυτό θέλουμε».

Αν είσαι λοιπόν πάνω από 18, έχεις περιθώριο έως την 30ή Νοεμβρίου να κάνεις το μουσικό θαύμα σου!
  • SHARE
  • TWEET