Elin Larsson: «Γνώρισα το heavy rock από τους Black Sabbath»

Η frontwoman των Blues Pills μίλησε για της επιρροές της και τον διάδοχο του No.1 δίσκου του 2014 στο Rocking.gr

23/01/2015 @ 15:47
Για της επιρροές της και για τον διάδοχο του "Blues Pills", No.1 δίσκου του 2014 σύμφωνα με τους συντάκτες του Rocking.gr, μίλησε στο Metal Express Radio η Elin Larsson.

Όσον αφορά τις επιρροές της, η frontwoman των Blues Pills δήλωσε ότι ενώ αρχικά συμπεριλάμβαναν ονόματα όπως η Aretha Franklin, η Janis Joplin και οι Beatles, διευρύνθηκαν προς τον σκληρότερο ήχο όταν πρωτοάκουσε Black Sabbath:

«Όταν ήμουν έφηβη μου ζητήθηκε να παίξω με μία μπάντα διασκευών στους Black Sabbath που είχαν φίλοι μου στο σχολείο. Ακούσαμε το πρώτο και το δεύτερο άλμπουμ των Sabbath και τότε ήταν που ήρθα σε επαφή για πρώτη φορά με τέτοιο υλικό -και τον περισσότερο heavy rock κόσμο που ήταν ήταν πραγματικά ωραίος.»

Για τον διάδοχο του "Blues Pills" ανέφερε τα εξής: «Το επόμενο άλμπουμ θα είναι περισσότερο 60’s soul funk. Ξεκινήσαμε ήδη να δουλεύουμε επάνω στο δεύτερο άλμπουμ στο studio. Ελπίζουμε ότι θα είναι καλύτερο από το πρώτο.»

Οι Blues Pills εμφανίζονται σήμερα Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης με support από τους Million Hollers και αύριο Σάββατο, 24 Ιανουαρίου στην Αθήνα και το Gagarin 205, με support από τους The Big Nose Attack και τους Soundtruck. 

  • SHARE
  • TWEET