Έλα στην πρώτη γραμμή: Γίνε συντάκτης στο Rocking.gr!

Το δημοφιλέστερο ελληνικό rock site ανοίγει τις πόρτες του σε νέους συνεργάτες

16/12/2014 @ 12:09
Είναι η μουσική το μεράκι σου; Σου αρέσει να ακονίζεις συχνά-πυκνά την ιντερνετική σου πένα γράφοντας για τα βιώματα που σου προκαλούν οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες; Απολαμβάνεις να ανακαλύπτεις νέες μουσικές, να ξεσκονίζεις θρυλικούς καλλιτέχνες του παρελθόντος και να βρίσκεσαι στην πρώτη γραμμή των συναυλιών; Αισθάνεσαι την ανάγκη να μοιραστείς τη δική σου μουσική αλήθεια με χιλιάδες ανθρώπους;

Αν απάντησες «ναι» στις παραπάνω ερωτήσεις, τότε στείλε στο editor_AT_rocking.gr (όπου '_AT_' εισάγετε '@') το βιογραφικό σου, το οποίο πρέπει να περιέχει τις παρακάτω πληροφορίες.

- Πλήρη στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ηλικία κτλ.)
- Απασχόληση
- Ξένες γλώσσες
- Στρατιωτικές υποχρεώσεις
- Ακούσματα (είδη, σκηνές και συγκροτήματα)
- Πόλη και χώρα κατοικίας
- Στοιχεία επικοινωνίας (e-mail, τηλέφωνο, Skype name)
- Ενότητες στις οποίες μπορείς να συνεισφέρεις (άλμπουμ, συναυλίες, συνεντεύξεις, αρθρογραφία)
- Δημοσιευμένα κείμενα (αν υπάρχουν)

Επίσης ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να στείλει δύο κείμενα:

Α. Μια κριτική 300-350 λέξεων στην ελληνική γλώσσα (προαιρετικά και στα αγγλικά) για δίσκο που δεν έχει καλυφθεί από το Rocking.gr μέχρι την ημερομηνία αποστολής.

Β. Μια παράγραφο (100-200 λέξεις) με θέμα «Γιατί ενδιαφέρομαι να συνεργαστώ με το Rocking.gr».



Σημείωση 1: Δεν πρόκειται για αγγελία, αλλά για μόνιμη πρόσκληση χωρίς deadline. Οι αιτήσεις θα διατηρούνται στο αρχείο του Rocking.gr και θα επικοινωνούμε με τον υποψήφιο συντάκτη όταν και αν ανοίξει θέση στα μουσικά είδη όπου κινείται.

Σημείωση 2: Σε περίπτωση που ένας υποψήφιος έχει στείλει ξανά στο παρελθόν βιογραφικό, έχει τη δυνατότητα να στείλει πάλι.
  • SHARE
  • TWEET