Εκτός Hammerfall ο Anders Johansson – Ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του

Προσωρινή αλλαγή και στη θέση του μπασίστα με την επιστροφή ενός παλιού γνώριμου

09/10/2014 @ 20:30
Εκτός Hammerfall, έπειτα από δική του απόφαση, βρίσκεται πλέον ο drummer Anders Johansson, έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας με το συγκρότημα.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση που εξεδόθη, αιτίες είναι αφενός οι μουσικές διαφορές, και αφετέρου η «κόπωση», έπειτα από τρεις και πλέον δεκαετίες ενασχόλησής του στην μουσική βιομηχανία. 

Αντικατάστάτης του Johansson θα είναι ο David Wallin, περισσότερο γνωστός για την συμμετοχή του στο industrial σχήμα του πολυπράγμονα Peter Tägtgren, Pain.

Ο Anders Johansson ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τους Σουηδούς Silver Mountain μαζί με τον αδελφό του και βιρτουόζο κιμπορτνίστα Jens (μέλος των Stratovarius από το 1995 μέχρι σήμερα). Οι δυο τους έγιναν ευρύτερα γνωστοί από την συμμετοχή τους στην μπάντα του Yngwie Malmsteen κατά την δεκαετία του ’80.

Προσωρινή αλλαγή προέκυψε και στην θέση του μπασίστα, καθώς ο Fredrik Larsson πρόκειται να γίνει πατέρας τον Δεκέμβριο και θα λείψει από την μπάντα έως και τον Μάρτιο.

Αντικαταστάτης του Larsson θα είναι ο Stefan Elmgren, κιθαρίστας των Hammerfall από το 1997 έως το 2008.

Στις σελίδες του Rocking.gr θα βρείτε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μας παραχώρησε ο frontman των Hammerfall, Joacim Cans, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του ένατου άλμπουμ της μπάντας, "(r)Evolution".
  • SHARE
  • TWEET