Εξηγήσεις Bono και delete button από την Apple

Πολλοί χρήστες ζήτησαν να αφαιρέσουν τον δίσκο των U2, ενώ ο Bono υπόσχεται κι άλλα

16/09/2014 @ 19:22
Ο Bono, αφού έγραψε «γεια» σε όλες τις γλώσσες -και της ελληνικής- θέλησε να εξηγήσει τους λόγους της «επιθετικής» προώθησης του νέου δίσκου τους "Songs Of Innocence" (διάβασε εδώ την κριτική του Rocking.gr).

Ο Bono δηλώνει ενθουσιασμένος που κόσμος που δεν τους έχει ακούσει ποτέ, από εντελώς διαφορετικά στιλ μουσικής, θα έχει την επιλογή να το κάνει.

«Σου παίρνει απλά το μυαλό ότι 500 εκατομμύρια άνθρωποι ΙΣΩΣ σε ακούσουν. Κι αν δεν το κάνουν, τότε θα έχουν στο junk mail τους, αίμα, ιδρώτα και δάκρυα τεσσάρων Ιρλανδών», γράφει ο 54-χρονος rock star, ο οποίος στη συνέχεια θέλει να εξηγήσει απλοϊκά ένα περίπλοκο θέμα όπως το γεγονός ότι η μουσική δίνεται μεν δωρεάν σε αυτούς, αλλά η Apple πλήρωσε εκατομμύρια να την πάρει (γράφονται ιλλιγγιώδη ποσά), κάνει λόγο για τα ταλέντα του μέλλοντος και ακόμα περισσότερες νεωτεριστικές ιδέες με την Apple, οι οποίες θα αλλάξουν τον τρόπο που ακούμε μουσική.

Τελειώνοντας αναφέρει πως δεν ζητά συγγνώμη αν έγιναν έντονοι ίσως και ενοχλητικοί. «Ποιός ο λόγος να είσαι στους U2, εάν δεν φτάσεις μέχρι εκεί. Η αγάπη δεν έχει τέλος.»

Την ίδια στιγμή η Αpple έδωσε στους πελάτες της ένα εργαλείο για να αφαιρούν τον δίσκο από τα iphone τους με ένα μόλις κλικ. Όλα αυτά, μετά τα παράπονα πολλών χρηστών πως το "Songs Of Innocence" μπήκε στα κινητά τους χωρίς την άδειά τους.
  • SHARE
  • TWEET